GÜNDEM:
FETÖ kumpas peşinde!

03 Ekim 2016 Pazartesi 10:14

FETÖ’nün Darbe girişimi ve ardından yapılan operasyonların küçümsenmesine tepki gösterdi. Ceyhan, “Tüm hainleri geri getirmek adına bir gayret içerisindeler. Kimse bu darbe girişimini unutturmaya çalışmasın. FETÖ taraftarları kumpası yükseltiyor ana muhalefette bunlara uyuyor.”dedi.

 AK Parti 92’nci daraltılmış İl Danışma Meclisi Antikkapı Restoran’da gerçekleştirildi.Danışma meclisinde ilk söz alan İl Başkanı Şemsettin Ceyhan yaptığı konuşmada şunları söyledi: " AK Parti Kocaeli teşkilatları kurulduğu gündeki gibi. 15 yıl sonra dahi aynı hayretle yolumuza devam ediyoruz. Benden önceki başkanların da emeği bizim bugün ki başarımızı oluşturuyor. Tam 19 aydır TPS’de Kocaeli teşkilatları birinciliği yakaladı. Bu başarı burada bulunan tüm teşkilat mensuplarımızın fedakârlığı ve disipliniyle mümkün olmaktadır. Bu disiplini sürdüreceğimizi ifade etmek istiyorum. Kocaeli teşkilatları tüm unsurlarıyla parmakla gösterilen bir teşkilat. Her seferinde aman maşallah diyoruz. Bu tesadüf değil.

FETÖ TARAFTARLARI KUMPASI YÜKSELTİYOR

Darbe girişimi sonrası yapılan FETÖ operasyonlarının sulandırılmaya çalışıldığını ve küçümsendiğini ileri süren Ceyhan, “15 Temmuz’un üzerinden 70 günlük bir süre geçti. 70 gün üzerinden geçmesine rağmen başta ana muhalefet Hollywood filmiymiş gibi unutturulmaya çalışılıyor. 241 şehit yokmuşcasına meclis bombalanmamışcasına ana muhalaefet lideri çıkıp büyük mağduriyetler var diyor. 2100 civarında insan kentimizde açığa alındı. 3-5 mağduriyeti öne alarak KHK’ları küçük düşürmek istiyorlar. Tüm hainleri geri getirmek adına farkında olunarak ya da olunmadan bir gayret içerisindeler. Kimse bu darbe girişimini unutturmaya çalışmasın. Adam hem Bylock'u kullanıyor, hem Bankasya’da aktif hesabı var. Bugün de çıkıp geliyor benim günahım yok diyor. Bunlar iki sene sonra daha iyi anlayacağız. Eğer bir vatandaş mağdur olduğunu söylüyorsa Valiliklerde kriz merkezleri oluşturuldu. Bu insanları oraya yönlendirelim. Geri kalanlarına ise suçsuzmuş gibi muamele etmemizi beklemesin. FETÖ taraftarları kumpası yükseltiyor ana muhalefette bunlara uyuyor.”dedi.

KANSERDEN TEMİZLEYECEĞİZ

AK Partili Belediyelerin FETÖ ile yeterince mücadele etmediği eleştirilerine yanıt veren Ceyhan, “Sanki bazı yayın organlarında AK Parti'li belediye başkanlarının FETÖ ile yeterli mücadele edilmediği söyleniyor. Kimsenin AK Parti teşkilatına hocalık yapmaya haddi yok. Biz zamanında 17-25’te bunları temizlerken CHP’liler bunların elinde silah mı var diyorlardı. Bunlar terör örgütü mü? diyorlardı. Bu iş bitti katiyen demedik. Biz teşkilat hiyerarşisinde yer alanları büyük oranda temizlediğimizi söylemiştik. Onun haricinde eften püften söylemlerle yaklaşılmasına kulak asmıyoruz. Bizim için milat 17-25 Aralık’tan sonra ilişkisini kesip kesmemesidir. Bu mücadele gerekirse 10 yıl sürecektir. Biz bu kanserden ülkemizi temizleyeceğiz.”diye konuştu.

HEP BANA DEĞİL

Ceyhan'ın ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise şunları söyledi: "Hayal edemeyeceğimiz kadar güzel nimetleri Allah bize verdi. Bunu görmemezlikten gelmek Allah’ın gücüne gider. AK Parti paylaşıyor. Hep bana hep bana değil. Bazen yanlış da yapabiliyoruz, eksiğimiz olabilir. Ama kadronun bütününde icraat hep var. Bütün haçlı ordularıyla mücadele ediyoruz. Şimdi taktikler değişti. Açık açık ordularla karşımıza çıkmıyorlar. Bunu çok kahpece, dönekçe, korkakça yapıyorlar. Suriye’ye asker gönderemiyorlar. IŞID, PYD, PKK onların gayrimeşru çocukları. Verdikleri silahlar yarısı PYD'ye yarısı PKK'ya gidiyor. Gavurdan soy olmaz. Güçlü olmak zorundayız. Güçümüzü birbirimize olan güvenden alacağız.

TÜRK HALKI BİZE GÜVENİYOR

Yanlış yapana yanlış yapıyorsun demeliyiz. Her yerde münasip şekilde yanlış düzeltilmedir. 15 yıldır Türk halkı bize güveniyor. Bakıyor başka alternatif yok. Bizim buna layık olmamız gerekir. Dışarıdan bir takım medyalar saldırabilir. Herkes doğru yolunda değil. Şeytanın yanında olanlar var. Bizim teşkilatlarımız bundan etkilenmemeli. FETÖ'nün adamına peşkeş çektiler dediler. Bizim kimseye peşkeş çekme gibi bir durumumuz olamaz.  Biz vatandaşın hakkını koruyacağız. Yanlışlıkla ufak tefek hatalar yapılabilir. Halk bize inandı. Biz onların inançlarını boşa çıkarmayacağız. (Selçuk Esmer Gecal)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku