GÜNDEM:
Gazetecilere ilk yardım eğitimi!

25 Kasım 2015 Çarşamba 13:18

 Her gün farklı olaylarla karşı karşıya kalan gazeteciler Gebze Medical Park Hastanesi’nde ilk yardım eğitimi aldı. Dün sabah kahvaltı organizasyonu ile başlayan programa Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Levent Altun, Medical Park Gebze Hastanesi Genel Müdürü A. Erdal İbanpoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Erol Turan ve Gebze’de görev yapan gazeteciler katıldı. 
TÜRKİYE’DE TRAFİK KAZASI FAZLA
Eğitim programı öncesi konuşma yapan Medical Park Hastanesi Genel Müdürü A. Erdal İbanoğlu; “Türkiye’de maalesef trafik kazaları fazla yaşanıyor. Buna karşılık ilk yardım eğitimi alan kişi sayısı çok az. Siz mesleğiniz itibari ile bu durumlarla çok fazla karşı karşıya kalıyorsunuz. Sizden beklenen hastayı iyileştirmek değil, onları profesyonel ekip gelene kadar hayatta tutmak.” Dedi.
“SAKİNLİĞİMİZİ KORUMALIYIZ”
Gazetecilere ilk yardım eğitimi veren Dr. Serdar Uğur Köseoğlu; “Türkiye’de ilk yardımlarda yapılan yanlış panik olmak. Tepkilerimiz alevli oluyor. Kaza anında sakinliğimizi korumamız gerekiyor” diyerek gazetecilere temel ilk yardım eğitimi konusunda detaylar anlattı. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku