banner1006
GÜNDEM:
Gebze Kent Meydanında  Devlet-Millet Demokrasi nöbetinde

23 Temmuz 2016 Cumartesi 10:24

15 Temmuz akşamı gerçekleşen darbe girişiminden bu yana Gebzeliler Kent Meydanında Demokrasi nöbetine devam ediyor. Gebzelilerin Demokrasi nöbetine geçtiğimiz akşam Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Demokrasi nöbetinin 6. Gününde Gebze Kent Meydanı’ndaki nöbete Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze İlçe Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Haluk Görgün, Ak Parti Kocaeli eski milletvekili Cemalettin Kaflı, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, Gebze İlçe Müftüsü Şaban Apaydın, öğretim üyeleri, Ak Parti ilçe yöneticileri ve binlerce Gebzeli katıldı. Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yaptıkları konuşmada birlik ve beraberlik mesajları verdi.

VATANIMIZA SAHİP ÇIKMAK İÇİN BİR ARADAYIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasına Kent Meydanını dolduran binlerce Gebzeliye demokrasiye sahip çıktıkları için teşekkür ederek başladı. Başkan Karaosmanoğlu, “Bizim ülkemize, vatanımıza, bayrağımıza sevdamız var. Ona sahip çıkmak için bu gün burada bir aradayız. Bizleri bir arada tutan vatan sevdasıdır. Biz hep güzel şeylerden yana olduk, hukuktan yanayız, adaletten yanayız, halkımızdan yanayız, bütün güzel değerlerimizden yanayız, bayrağımızdan yanayız, vatanımızdan yanayız. Peki ey FETÖ’ nün gafilleri siz neyden, kimden yanasınız. Biz halktan yanayız.” dedi.

VATANINA SAHİP ÇIKAN GEBZELİLERE SELAM OLSUN

Karaosmanoğlu’nun ardından bir konuşma yapan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, “Ülkesine, bayrağına ve bağımsızlığına sahip çıkmak için beş günüdür millet ve devlet düşmanı hainler karşısında sıra dağlar gibi duran, ülkenin her yerinde olduğu gibi Gebze Meydanında da iradesini haykıran Gebzelilere selam olsun. Milletiyle beraber milletin karşısında hainlere karşı duran Millet iradesini temsil eden Cumhurbaşkanımız, Baş Komutanımız Recep Tayyip Erdoğan’a selam olsun. Canlarını oraya koyan tankın topun önüne kendilerini atan şehitlerimize selam olsun. Sevgili Gebzeliler bilin ki bu azim ve bu kararlılık olduğu müddetçe bu topraklar bin yıldır olduğu gibi ebedi yata kadar Türk yurdu kalacak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar olacaktır. Hiçbir hain emel, plan tankla da tüfekle de gelse bu milletin yıkılmaz göğsünü aşamadı aşamayacaktır. Bu uğurda iki yüz sekiz Demokrasi şehidini rahmetle minnetle anıyoruz, ruhları şad olsun mekanları cennet olsun.

İKİ OKULA ŞEHİTLERİN İSMİ VERİLDİ

Kocaeli’nin iki tane Demokrasi şehidi vardı. İki kahraman polisimiz. Derinceli Serdar Gökbayrak ve Darıcalı Edip Zengin. Onların isimlerini biz gönlümüze ve bu milletin değerlerine yazdık. Ama isimlerin unutulmaması için, o  kahramanların adlarının hep yaşaması için iki kahramanın adını iki okulumuza verdik. Darıca Şehit Polis Edip Zengin ortaokulu ve Derine Şehit Polis Serdar Gökbayrak Anadolu Lisesi hayırlı olsun. O okullarda okuyan çocuklarımız bayrağına vatanına her zaman sahip çıkacaklar. Buradan tekrar bu uğura şehadete eren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kahraman Gazilerimize acil şifalar diyorum. Gebze Allah sizden razı olsun” ifadelerini kullandı. 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku