GÜNDEM:
Gebze şehidini uğurladı

20 Kasım 2016 Pazar 16:59


 

Şehit ateşi bir kez daha Gebze’ye düştü. 5.Zırhlı Tugay’a bağlı olarak askerlik görevini yürüten ve Fırat Kalkanı Harekatı'nda görevli olan 21 yaşında ki Gebzeli Topçu Er Oğuzhan Demir, DEAŞ militanları tarafından düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanarak, kaldırıldığı Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde şehit düştü. Acı haber başta Demir ailesi olmak üzere Gebze’yi yasa boğarken, şehidin cenazesinde göz yaşları sel oldu. Şehidin babası Gebze’nin sevilen esnaflarından Satılmış Demir ve Ailesi adeta acılarını yüreklerine gömdü.

TERÖRE ÖFKE YAĞDI

Şehidimiz için dün ilk olarak sabah saatlerinde Gaziantep 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törenin ardından şehidimizin cenazesi hava yoluyla Sabiha Gökçen Havalimanı'na getirildi. Ardından Gebze’ye ulaşan cenaze, Mustafa Paşa Cami’nden ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin cenazesine binlerce Gebzeli katılarak teröre ve teröre Örgütlerine öfke yağdırdı.

EL BAB YOLUNDA ŞEHADET

Türkiye’nin sınır güvenliğini sağlamak, sınırımızda ki DAEŞ militanlarını temizlemek için 2 ay önce Özgür Suriye Ordusu ile başlatılan Fırat Kalkanı Harekatı’nda görevli olan Şehit Oğuzhan Demir, önceki akşam Askerlerimizin El Bab’a yönelik operasyonunda DAEŞ militanlarınca düzenlenen bombalı saldırıda ağır yaralanarak tedavi gördüğü hastane de hayatını kaybetti. Vatani görevini yerine getirirken Türkiye’nin sınır güvenliği için canını feda eden Oğuzhan Demir’in Gaziler Mahallesi’nde ki evinde acı ve hüzün vardı.  Şehit Ailesi’nin duygularına tüm Gebze tercüman oldu.

BİR YIL İÇİNDE DÖRDÜNCÜ ŞEHİT

21 Yaşında şehit düşen Oğuzhan Demir, Gebze Bölgesi’nin bir yıl içinde verdiği 4.şehit oldu. Bu yıl içinde Ümit İnan roketatarlı saldırı sonucu Şırnak’ın Cizre ilçesinde, Uzman Çavuş Ali Polat Özbek Diyarbakır’da PKK’nın bombalı saldırısı sonucunda şehit düşerken, Özel Harekat Polisi Darıcalı Edip Zengin 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde Ankara Gölbaş’ında şehadete ermişti. Uzman Çavuş Ali Polat Özbek’in acısı daha tazeyken Oğuzhan’ın Demir’in şehadet haberi Gebze’yi bir kez daha yasa boğdu.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku