GÜNDEM:
Gebze'de Kariyer Günleri

15 Şubat 2019 Cuma 16:09

Kariyer Günleri'nde 1983 yılında Gebze İmam Hatip Lisesi'nden mezun olan İstanbul  Medeniyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gülfettin Çelik konuşma yaptı.

Okul Müdürü Dr. Ethem Karaçoban açılış konuşmasında Gülfettin Bey'in Gebzeli olduğunu, okullarından mezun olarak okulla ilgisinin hala devam ettiğini söyledi. Vefasından dolayı Çelik'e teşekkür etti.
Daha sonra kürsüye gelen Prof. Dr. Gülfettin Çelik, kendisini yetiştiren okul yönetimi ve öğretmenlere teşekkür etti. Öğrencilere sevdikleri mesleği yapmalarını tavsiye edip, çok çalışmalarını söyledi.

Kariyer gününe katılanlar

Programa, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, okul mezunlarından Ak Parti Gebze Belediye Başkanı Adayı Zinnur Büyükgöz, Gebze İHL Mezunları Dernek Başkanı Cenk çelik, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze Yayma Cemiyeti Başkanı Sedat Çelik, Darıca İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri hocalarından Niyazi Atıcı,  öğrenci, veliler ve okul müdürleri iştirak etti.

Okul müdürü ve  rektörün konuşmaları www.gebzegazetesi.com Facebook hesabından canlı olarak yayınlandı.
Etkinlik sonrası Gebze İmam Hatip Lisesi ile Medeniyet Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı ve toplu hatıra fotoğrafı çekildi.



https://www.facebook.com/gebzeningazetesi/videos/249596899307738/
 
https://www.facebook.com/gebzeningazetesi/videos/249596899307738/
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku