GÜNDEM:
Gebze'de kazanıyorum, Gebze'de harcıyorum!

28 Temmuz 2015 Salı 10:41

 Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşlarını içerisinde barındıran ve OSB’lerin doluluk oranının Türkiye geneline göre yüksek oranda olan bölgemizde bulunan birçok şirket ürün tedarik etmek istediği zaman İstanbul ya da başka şehirleri seçiyor. 
KAMPANYA BAŞLATILMALI
Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Ticaret Odası “Kocaeli’de kazanıyorum, Kocaeli’de harcıyorum” şeklinde proje hayata geçirerek alışveriş günü düzenlemişti. Düzenlenen projeyle esnaf ziyaret edilerek, kentimizde kazanan insanların, parayı da kentimiz de değerlendirmesi gerektiğinin vurgusu yapılmıştı. Benzer projenin Gebze’de hayata geçirilmesi, bölgemiz açısından büyük katkı sağlar.
BEYAZ YAKA GEBZE’DE YAŞAMIYOR!
Yıllardır bölgemizde herkesin dile getirdiği eleştiri olan “Beyaz yaka Gebze’de yaşamıyor, bölgemizde harcamıyor” eleştirisini değerlendirerek, yetkili kurumların bu konuda çalışma yapması bölgemiz açısından büyük önem taşıyor. Bu tarz bir projenin bölgemize büyük bir katkı sağlaması beklenirken, beyaz yaka diye tabir edilen kesim bölgemizde yaşamasa bile, bölgemizde alışveriş yapması için girişimler yapılması bekleniyor. 



banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku