banner1024
GÜNDEM:
Gebze'de silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı

18 Ekim 2018 Perşembe 12:15

Alınan bilgiye göre, Hacıhalil Mahallesi'nde, aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen Z.T'yi pompalı tüfekle vurarak öldüren ve daha sonra bir kafeteryaya açtığı ateş sonucu bir kadının yaralanmasına neden olan K.Ö, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Savcılık sorgusundan sonra nöbetçi hakimliğe çıkartılan şüpheli, tutuklandı. 

Aralarında alacak verecek meselesi olduğu öne sürülen Z.T'nin Hacıhalil Mahallesi'ndeki evine dün gece giden K.Ö, çıkan tartışmada Z.T'yi pompalı tüfekle yaraladıktan sonra aynı mahalledeki iki iş yerine ateş etmişti. Açılan ateş sonucu kafeteryada oturan ve burnuna cam kırığı isabet eden kadın müşteri de yaralanmıştı.

Sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılardan Z.T, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Aracına binip olay yerinden kaçan K.Ö ise polis ekiplerince kısa süreli kovalamacanın ardından Osman Yılmaz Mahallesi'nde aracının önü kesilerek gözaltına alınmıştı.

K.Ö'nün çalıştığı otoparktan 1 hafta önce işten çıkarıldığı ve "mala zarar verme" suçundan 4 kaydı bulunduğu öğrenilmişti.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku