GÜNDEM:
Gebzeli asker intihar etti

21 Nisan 2015 Salı 14:01

 Gebze'nin Sultan Orhan Mahallesi'nde oturan ve henüz 45 günlük asker olan 23 yaşındaki Fatih Akbulut, askerlik görevini yaptığı Kıbrıs'ın Güzelyurt ilçesindeki Hava Savunma Taburu'nun bahçesinde kendini asarak intihar etti. Edinilen bilgilere göre; Pazar günü taburda akşam saatlerinde yapılan içtimada Akbulut'un olmaması üzerine firar ettiği açıklandı.

 

ASILI HALDE BULUNDU

Daha sonra yapılan araştırma sonucunda pazartesi günü sabah saatlerinde Akbulut, ağaca asılı halde intihar etmiş olarak bulundu. Yapılan otopsi işlemlerinin ardından Akbulut'un cenazesi toprağa verilmek üzere Gebze'ye getirildi. Aslen Ardahanlı olan Akbulut'un cenazesi bugün öğle namazını müteakip Kirazpınar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Pelitli Mezarlığı'nda toprağa verildi.

 

5 KARDEŞLERDİ

İntihar ederek yaşamına son veren Fatih Akbulut, Süleyman ile Yurdagül Akbulut çiftinin 5 çocuğundan biriydi. Askere gitmeden önce de bir kaç fabrikada çalıştığı belirtilen Akbulut'un ailesi Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1160 sokak adresinde ikamet ediyor. Akbulut'un neden intihar ettiği henüz bilinmezken, herhangi bir psikolojik sorununun olmadığı belirtildi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Sema toğmen 2 yıl önce

Mekanın cennet olsun arkadaşım yazık ettin kendıne oyle qüler yüzlü oyle candan bir kişiliğe sahiptin ki derdi olan derdini unuturdu güldürmek için elinden qeleni ni yapardın aynı sıralarda oturduk aynı ortamda yer içer qezerdik canım arkadaşım unutmayacağım seni

Misafir Avatar
mustafa bobur 9 yıl önce

Allah rahmet eylesin

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku