banner1024
GÜNDEM:
Gebzeliler Mursi için duaya kalktı

24 Mayıs 2015 Pazar 13:45

 

Mısır’da cunta mahkemelerinin idama mahkum ettiği Muhammed Mursi için sabah namazında eller duaya kalktı.Çoban Mustafa Paşa Camii’nde sabah namazı sonrası gerçekleşen dua programına Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi ile Gebze’deki sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve cami cemaati katıldı.

Sabah namazında Çoban Mustafa Paşa Camii’nde buluşan Gebzeli sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda cami cemaati Mısır’ın seçilmiş cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve dava arkadaşlarına manevi destek amacıyla dua etti. Gebze İnsan ve Medeniyet Hareketi Başkanı Ali Erol tarafından okunan duada Muhammed Mursi ve Mısır hapishanelerindeki tutuklular ile tüm dünyadaki mazlum ve mağdur Müslümanlar için Allah’a (c.c.) niyazda bulunuldu.

MAZLUM HALKLARA DESTEK İÇİN BURADAYIZ

İslam dünyasının bugün adeta bir kan gölüne döndüğünü belirten Ali Erol, “Bizler, Muhammed Mursi’nin şahsında tüm Mısır halkına ve dünyanın değişik yerlerinde zulüm altında inleyen tüm mazlum halklara destek vermek için buradayız. Gayri meşru bu karar Müslümanların uyanmasına, birleşmesine ve aralarındaki anlaşmazlıkları ve çatışmaları sona erdirmelerine vesile olur inşallah. Rabbimiz Muhammed Mursi ve arkadaşları ile birlikte İslam coğrafyasındaki tüm mazlum Müslümanlara yardım etsin. İslam dünyasındaki zulüm ve katliamlar son bulsun. Allah zalimlerin tuzaklarını kendi başlarına çevirsin.” dedi. (Sercan ATALAY)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku