GÜNDEM:
Gebze'ye Hal müjdesi!

18 Kasım 2017 Cumartesi 14:37

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkan Karaosmanoğlu ve Mevlüt Uysal görüşmesinde iki kent arasındaki ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram’ında hazır bulunduğu birliktelikte, teknik konuların detaylı bir şekilde ele alınması da kararlaştırıldı.

PLANLARA İŞLENECEK, GEBZE HALİ ENTEGRE OLACAK

İstanbul Metrosunun yapılacak Kocaeli Metrosu ile bütünleştirilmesi noktasında bu hedefin planlara işlenmesi için çalışma başlatılmasına karar verilen görüşmelerde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı yeni görevini tebrik ederek, başarılar diledi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kocaeli sınırının bitişiğinde yapacağı Hal tesisinin Gebze Hali ile entegre edilmesi de birliktelikte ele alınan diğer konular arasındaydı.

“İSTANBUL-KOCAELİ KESİNTİSİZ ULAŞIMI HEDEFLİYOR”

Darıca, Gebze ve OSB’ler arasında 2018 yılında temeli atılacak Metro projesinin çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, diğer yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte iki kentin Metro hatlarını birleştirerek kesintisiz bir ulaşım sağlamayı hedefliyor. Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Sekreteri İlhan Bayram, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mevlüt Uysal ve Genel Sekreteri Hayri Baraçlı ile bir araya geldi 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku