GÜNDEM:
Gebze'ye metro sözü!

27 Eylül 2015 Pazar 11:12

AK Parti Gebze ilçe binasında gerçekleşen bayramlaşmaya Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Programda ilk olarak AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba bir konuşma yaparak, "Tüm partililerim ve teşkilatımızın bayramını kutluyoruz. Bu bayram yaşana son terör olayları ve dün hacda meydana gelen olaydan dolayı üzüntülü ve buruk bir biçimde kutluyoruz. Teşkilat olarak 2 Kasım sabahında bayram havasında yaşamak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz." dedi. Hasan Soba'nın ardından Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de kısa bir konuşma yaparak herkesin bayramını kutladı.

Programda son olarak Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bir konuşma yaparak şunları söyledi: "Nice bayramlar diliyorum. Hacda dün bir facia yaşandı. Bu acıların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Bu arada maalesef hacda yaşanan olayı Recep Tayyip Erdoğan bağladılar. Bunların ya akıllarından zoru var veya milletin aklı ile dalga geçiyorlar. 14,5 buçuk yıldır birlikte teşkilatçılık ve siyaset yapıyoruz. Terörle mücadelede yoğun bir mücadele yürütüyoruz. Şehitlerimize rahmet diliyorum. En fazla karıştırılan ülke Türkiye’dir. Bu ülke eşit vatandaşlık temelinde yaşayacak. Kimse ötekileştirilmeden ikinci sınıf vatandaşıyım demeyecek. Bunun için gerekli adımlar attık. Fakat son dönemde terör örgütü bunu fırsat bilerek yanlış okudu. 100 üzerinde şehidimiz var."
 
GEBZELİLERE METRO MÜJDESİ
"1 Kasım seçimine dolu dizgin gidiyoruz Türkiye tekrar istikrarı yakalayacaktır. Bunun için çok çalımak zorundayız. Partimiz Gebze'ye ciddim hizmetler yaptık. Ama Gebze’nin kaderi 2002 yılı ile birlikte değişti. Gebze altyapısı en güçlü ilçemiz. Eğitim alanında da büyük yatırınlar yapıyoruz. Devası Fatih Devlet Hastanemiz yapılıyor. Farabi, eğitim ve araştırma hastanesi olacak. Türkiye'nin yerli otomobili Gebze'de geliştireceğiz. Gebze artık sadece sanayi şehri değil bilim ve teknolojinin konumu olacak. Gebze'yi metro ile buluşturacağız. Darıca'dan Gebze'ye için proje çalışmasına başladık. Darıca, Gebze OSB ve Gebze Dilovası OSB ve Sabiha Gökçen Havalimanı projesi olacak. Gebze halkı bize her seçimde çok büyük destek verdi. 1 Kasımda da bu desteği verecek. Bu hizmetlerin alınmasında elimden gelen gayreti göstereceğiz. Kocaeli’nin tüm listesi hem Kocaeli’nin hem Gebze’nin listesidir. Hiçbir arkadaşımızın Gebze’yi ihmal etmesi düşünülemez. Gebze gündemimizin birinci maddesi oldu. Kimsenin tereddüttü olmasın. Hizmetleri hep birlikte yapacağız. Gebze’ye çok önemli hizmetlerle donattık. Artık Gebze’deki gençlerimizin daha nitelikli olarak yetişecekler. Önümüzdeki sürecin çok daha güzel olacağını inanıyorum. Teşkilatımızla el ele kol kola çalışacağız." Bakan Işık buradaki programı ardından Gebze Kent Meydanı’ndaki bayramlaşma programını katıldı.









banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
ibrahim55 9 yıl önce

metroda yapılsında her şey lafta kalıyor.gebzeden bir millet vekili bile yok ak partiden hep dışarıdan, üvey evlat gibiyiz.

Misafir Avatar
misafir 9 yıl önce

birakin yol-kaldirim yapmayi da gençler için sosyal alanlar yapin. akşam 8de hayat bitiyor. ha gebze'de yaşamişsin ha bitkisel hayatta .

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku