GÜNDEM:
Gebze'ye yeni parklar!

30 Eylül 2015 Çarşamba 13:31

 Daha yeşil ve yaşanabilir bir Gebze hedefiyle yola çıkan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Gebze’ye yeni yaşam alanları kavuşturmaya devam diyor. Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından Başkan Köşker’in talimatıyla Muallimköy ve Barış Mahallesi’nde iki yeni park daha inşa ediliyor.
ÇOCUKLAR İÇİN YENİ PARKLAR
Yapımı halen devam eden parklar mahalle sakinlerine streslerini atacakları, boş vakitlerini değerlendirebilecekleri yeni bir yaşam alanı sunacak. Muallimköy ve Barış Mahallesi’nde yapılan parklarda çocuk oyun grupları, yürüyüş yolları, oturma grupları ve basketbol sahası gibi donatılar yer alıyor. Barış Mahallesi’ndeki park 4 bin metrekare alan üzerinde inşa edilirken, Muallimköy’deki park yaklaşık bin metrekarelik alan üzerinde yapılıyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
Gebze’ye Yeni Parklar!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
fatma. cinar 9 yıl önce

Beylikbagi sakinleri. Ebes ustu fabrikalardan. Cokrahatsiz. Artikzehir. Lenmek. Istemiyoruz. Temiz havabizimde. Hakkimiz devletbuyukleri. Ve. Belediyeler bizi duysun. Futfeeen

Misafir Avatar
ibrahim 9 yıl önce

mustafa paşa mah. yeni çeşme cami mevkinde hala bir park yok.her mahalleye park sözü veren belediye başkanımız burayı unuttu galiba.

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku