GÜNDEM:
'Gelecek aydınlık ve parlak olacak”

03 Mart 2015 Salı 11:13

Gebze İMH yönetim kurulu üyesi Ertuğrul Taşlı’nın sunuculuğunu yaptığı programda sinevizyon gösterisi ile birlikte okunan şiirler geceye renk kattı. Türkiye ve bölgede yaşanan son gelişmeler üzerine değerlendirmeler yapan İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, çözüm süreciyle ilgili yaşanan son gelişmelerin Türkiye için hayırlı bir adım olduğunu ifade ederek, “Bizler hepimiz STK’larla birlikte çözüm sürecinin paydaşı olmalıyız. 30 yıldır yaşanan bu çatışma bittiğinde Türkiye’nin geleceği daha aydınlık ve parlak olacak” dedi.

HER TÜRLÜ AŞIRILIKTAN UZAK DURALIM

İnsan ve Medeniyet Hareketi olarak bu toplumun yerli vicdanıyız. Her türlü aşırılıktan, ifrat ve tefritten arındırılmış, orta yol üzere yürümek mecburiyetindeyiz. Bu bir korkaklık taviz değil, olması gereken budur. İslam dünyasında mazlum halkların başlarına gelenler bizim vicdanımızı kanatıyor. Çünkü bizler bir aileyiz, ümmetiz. Bir bedenin uzuvları gibiyiz. Irki, mezhebi, cinsiyeti ne olursa olsun bir binanın taşları gibiyiz. Bizler insani ve İslami her eylemin yanında olacağız. Bedeli ne olursa olsun. İhtilafın değil, birliğin ittifakın adresi olacağız. İtidal üzere olan her hareketle beraberiz. İfrat ve tefrite kayanlarla bizim işimiz olamaz”

STK’LARLA TANIŞMA TOPLANTISI

İnsan ve Medeniyet Hareketi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Mehmet Güney, konferans vermek için geldiği Gebze’de bölgedeki STK’lar ve bürokratlarla tanışma yemeğinde bir araya geldi. Bayramoğlu Basın İlan Kurumu tesislerinde gerçekleşen toplantıya AK Parti Gebze ilçe başkanı Hasan Soba ve yönetim kurulu üyeleri ve Kocaeli Eski Milletvekili Mehmet Batuk ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda faaliyet gösteren STK başkanları iştirak etti. Mehmet Güney karşılıklı sohbet havasında geçen toplantıda yaptığı konuşmada Gebze’nin sanayisi ile birlikte STK’ları ile güçlü olduğunu görmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku