banner1006
GÜNDEM:
Gençlere verilen değerin en büyük örneğiyim

26 Mayıs 2018 Cumartesi 10:53

 AK Parti Kocaeli Milletvekili adayı ve aynı zamanda da ‘Türkiye’nin en genç milletvekili adayı’ olan 18 yaşındaki Elif Nur Bayram, gençlik kollları tarafından düzenlenen ‘Genç Kürsü’ye konuk oldu

 AK Parti tarafından 21 Mayıs Pazartesi günü aday listesinin açıklanması sonrasında Kocaeli Milletvekili adayı gösterilen 18 yaşındaki Elif Nur Bayram, Türkiye’nin en genç milletvekili adayı oldu. Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım töreninde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yakın ilgi gören Elif Nur Bayram, seçim çalışmalarının startını da İzmit’te ilk kez oy kullanacak olan gençlerle bir araya gelerek verdi.

 “BU İMKANI AK PARTİ SAĞLADI”

İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Çağlayan ve İzmit’te ilk kez oy kullanacak olan gençlerle iftar sonrası bir araya gelen Milletvekili adayı Elif Nur Bayram, “Türkiye'nin en genç milletvekili olduğum için çok mutluyum. Bana bu imkanı sağlayan sayın Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 “GENÇLERİN SEÇİMİ OLACAK”      

AK Parti’nin gençlere verdiği değerin en büyük göstergesinin kendisinin aday gösterilmesi olduğunu belirten Elif Nur Bayram, “Gençliğe gerçek değeri sadece AK Parti’nin ve Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği hep birlikte görüyoruz. Sadece ben değil, birçok genç adayımız var. Bu seçim gençlerin seçimi olacak. Ve Türkiye’nin en iyi gençlik teşkilatlarından biri olan Kocaeli’de de gençler en büyük desteği verecek” ifadelerini kullandı.

 

 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku