GÜNDEM:
GEPOSB'ta kan bağışı!

26 Kasım 2015 Perşembe 11:04

 Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi ile İzmit Kızılay Kan Bağış Merkezi iş birliğiyle gerçekleştirilen programda Kocaeli’nin kan bağış ihtiyacını gidermek için kampanya düzenlendi. GEPOSB Bölge Müdürü İrfan Ayar koordinatörlüğünde gerçekleştirilen kan bağış kampanyasına firmalar destek verirken, itfaiye, güvenlik ve teknik ofis yöneticileri tam kadro bağışta bulundu.
ÖRNEK OLDU
121 firma ile Gebze ve Türkiye ekonomisine büyük katkı sunan Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nde düzenlenen kan bağış kampanyası diğer organize sanayi bölgelerine de örnek oldu. Her yıl düzenlenen kampanyanın önümüzdeki yıllarda da devam etmesi bekleniyor.
EN ÇOK BAĞIŞ GEBZE’DEN
Kızılay’ın yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi veren Kan Bağışı Kazanım Personeli Yonca Aki, “Kocaeli’nin 2015 hedefi 41 bin 500 ünite kan. Bu hedefin 6 bin gerisindeyiz. Bunu tamamlamak için Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi yöneticileri ile iş birliği yaparak bu kampanyayı düzenledik. Gebze Kocaeli genelinde en fazla kan bağışı yapılan ilçelerin arasında geliyor. Bizleri kabul ettikleri için GEPOSB yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.
GEPOSB’A TEŞEKKÜR BELGESİ
Kızılay’ın Cuma-Cumartesi-Pazar günleri saat: 10.00 ile 18.00 arasında Gebze Kent Meydanı’nda da kan bağışı kampanyası düzenleyeceğini söyleyen Aki, Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Başkanı Osman Erkan ve Bölge Müdürü İrfan Ayar’a teşekkür belgesi takdim etti.






banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku