banner1024
GÜNDEM:
Giresun Espiye'de feci kaza

12 Eylül 2018 Çarşamba 13:50

Aykut Tok idaresindeki minibüs ilçenin Karaovacık Yaylası'ndan dönüşte Ericek köyü mevkiinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.


Yaylalardan aldığı yolcuları güzergah üzerinde bulunan köylere ve Espiye’ye götüren minibüsün Ericek Köyü yakınlarında yoldan çıkarak kaza yaptığı ve araç içinde bulunan 17 yolcunun kazanın etkisiyle tamamının araç içinden savrulduğu söyleniyor. İlk gelen bilgilere göre üçü çocuk 5 kişinin öldüğü 11 kişinin de yaralandığı yolunda.  Kazayı duyan çok sayıda köylünün kurtarma çalışmalarına katıldığı ve ölü ve yaralılara ulaşmaya çalıştığı söyleniyor.


Konuyla ilgili açıklama yapan Çepni Köyü Derneği Başkanı Aydın Kömürcü “Araç içindeki yolcuların tamamının savrulduğu söyleniyor. Arama kurtarma çalışması devam ediyor. 5 ölü ve 11 yaralı olduğu ve bir kişinin arandığı söyleniyor. Çok büyük ve korkunç bir kaza, başımız sağ olsun” dedi.

Giresun Valiliği kazayla ilgili basın açıklaması yaptı 


"Bugün (12.09.2018) saat 10.00 sıralarında Espiye İlçesi Ericek Köyü Kökdiken Mahallesi mevkiinde, 28 YG 193 Plakalı minibüs virajı alamayarak dere yatağına yuvarlanmıştır.

 
Minibüste bulunan 17 yolcudan; 3’ü çocuk 5 kişi hayatını kaybetmiş, 11 kişi de yaralanmıştır.

Yaralılarımızın tedavileri; olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla sevk edildikleri hastanelerimizde devam etmektedir.

Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz."
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku