banner1006
GÜNDEM:
Giresunlular 'da Er dönemi!

02 Mart 2015 Pazartesi 10:04

Süleyman Karaman’ın başkanlığında oluşan Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu yönetimi, Kocaeli’ndeki Giresunlulara heyecan getirdi. Birçok etkinlik ve aktiviteye imza atan federasyon yönetimi şimdi de Gebze’de yaşayan on binlerce Giresunluları tek çatı altında buluşturdu. Kocaeli’nin ilk hemşeri dernek kadın başkanı olan Vildan Er, önceki akşam Beylikbağı Ahmet Pembegüllü Kültür Salonu’nda yönetimi birlikte kendisini kamuoyuna tanıttı.

 DERNEĞİNİZE SAHİP ÇIKIN

Gecenin açılış konuşmasını dernek başkanı Vildan Er yaptı. Er açıklamasında şunları kaydetti, “Bizim tek amacımız var oda temsil ettiğimiz ve haklarını gözettiğimiz toplumumuzu, yani hemşerilerimizi ötekileştirmeden, üzerinden kişisel menfaat ve çıkar sağlama düşüncesi olmadan iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmaktır. İşsizine iş, aşsızına aş, hastasına sağlıklı bir yaşam, zor durumda eğitim gören öğrencisin kolaylık sağlamak için ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla karşınızdayız. Tüm Giresunluları derneğimize sahip çıkmaya davet ediyorum.” dedi.

 KADINLARIMIZ SAHAYA İNDİ

Er’in konuşmasından sonra mikrofona Federasyon Başkanı Süleyman Karaman geldi. Bugüne kadar yapmış oldukları etkinliklerden kısaca Bahseden Karaman, kadınların erkeklere nazaran toplantılara daha ilgili olduklarını söyledi. Karaman, “Kocaeli’nde Giresun toplumunungelişmesini, olumlu değişimini ve birlik beraberlik yolunda atmış olduğu çalışmaları kimse durduramayacak. Çünkü bayan kardeşlerimiz artık buişe elini attı. Giresun toplumunda erkeğin egemen olduğu çalışmalar ne yazık ki geçmişte yaşadıklarımızda gördüğümüz gibi başarıya ulaşmadı.

Kadınlarımız sahadalar. Dün Türkiye’de ilk defa Giresunlu bir bayan hemşerimiz gurbette Yavuz Selim Mahalle muhtarımız oldu. Şükriye Kavran’ın bu başarısından sonra yine ilk defa hemşeri derneğimizin başına kadın başkan geldi. Gebze Giresun Derneği’nin Başkanı Vildan ER görev aldı.’ dedi

İŞTE YENİ YÖNETİM KURULU

Yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu;  başkan Vildan Er, Hürriyet mahallesi muhtarı Ekrem Çakır, Ulus mahalle muhtarı Hüseyin Akın, Beylikbağı mahalle muhtarı Cafer Demirkan, Mimar Sinan mahalle muhtarı Necati Kütük, Halit Sarı, Semra Bayram Bektaş,  Nuran Gültepe, Şahin Akıl, Hayati Erzurum ve  Musa Genç. (Selçuk Esmer GEÇAL)

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku