banner1001
GÜNDEM:
GİRİB'te tarihi çağrı

20 Ocak 2019 Pazar 16:45

Dernek başkanı Kemal Tokmak, Yönetim kurlu ve İstişare kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantı Derneğin Beylikbağı’nda bulunan Merkezinde gerçekleştirildi. Dernek çalışmaları ile ilgili Başkan Kemal Tokmak, GİRİB üyelerine bilgi verirken, İstişare Kurulu Üyeleri de görüş ve düşüncelerini Dernek yönetimiyle paylaştı. Dernek başkanı Kemal Tokmak, GİRİB mensuplarına ve istişare kurulu üyelerine teşekkür ederek örnek çalışmalarla bölgede iz bırakan projelere imza atacaklarını söyledi. İstişare ve önerilerin önemine değinen Tokmak, fikir ve projelere açık olduklarını söyledi.

DOĞDUĞUMUZ VE DOYDUĞUMUZ YERLERE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Programda konuşan GİRİB İstişare Kurulu üyesi ve Gazetemiz Kurucusu İsmail Kahraman, “Bu toplantılarda çok şeyler öğreniyor ve kendimizi yetiştiriyoruz. Vakit geçirmeden, doğduğumuz yer ve doyduğumuz yer kavramını unutmadan hareket etmeliyiz. Gebze ve Kocaeli’nin sorunlarını içeren bir rapor hazırlamalıyız. Bu raporları partilerin Belediye Başkan Adaylarına takdim edelim. GİRİB olarak bölgemize karşı çok ciddi sorumluluklarımız var. Bununla birlikte Giresun’a karşı da çok ciddi sorumluluklarımız var. Giresun’un en büyük değeri olan Fındık’ın durumu ortada fındık bahçeleri yok oluyor, fiyatını da ne yazık ki İtalyanlar belirliyor ve Fındık’ın coğrafi işareti alındı mı, alındıysa kim aldı bilmiyoruz. Fındık üzerine rapor hazırlayarak yetkililere sunmalıyız.”dedi.

DOĞU KARADENİZ’DE OYUNLAR OYNANIYOR

Karadeniz bölgesi üzerinde ajanların ve teröristlerin kurduğu oyunlara dikkati çeken Kahraman, “ Doğu Karadeniz üzerinde çok ciddi oyunlar oynanıyor. Teröristler Karadeniz’e geliyor. Bunları Hacı Emiroğulları Beyliği’ni araştırırken çok daha iyi bir şekilde farkına vardım. Ordu ve Giresun Üniversitesi ile iş birliği yaparak Hacı Emmioğulları Beyliği üzerine araştırma başlattık. Önemli bir çalışmayı yakın bir zamanda kamuoyunun bilgisine sunacağız. Hacı Emiroğulları Beyliği Doğu Karadeniz için çok önemli. Çünkü Trabzon 1461’de fethedilirken, Hacı Emiroğulları beyliği 1300’lü yıllarda ordu ve Giresun’da hüküm sürmüştür.”diye konuştu.
banner982
Anahtar Kelimeler
GİRİBte Tarihi çağrı
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sanayi Tüpü Faciasında Fabrikanın Yönetim...
Gebze ilçesinde ham beton üretimi yapılan Kar Group'ta sanayi tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden...

Haberi Oku