GÜNDEM:
'Halkımızın talepleri, önceliğimiz olacak”

05 Şubat 2019 Salı 08:57

AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün, SKM programları çerçevesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Aygün, önceki gün sabah Yenikent İmam-ı Azam Camii’nde düzenlenen gençlik buluşması ile güne başlarken, namaz sonrasında gençlerle sohbet etti, onların taleplerini dinledi. Gençlerin fikirlerinin önemli olduğunu belirten Aygün, “Sizlerin önerileriniz bizler için öncelikler olacak” dedi.

AK Parti Derince Adayı Zeki Aygün daha sonra Kocaeli Servisçiler Odası Başkanı Ahmet Taşçı ile bir araya gelerek servisçi esnafının sorun ve önerilerinin dinledi. AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Zeki Aygün daha sonra Sırrıpaşa ve Çenedağ Mahallesi’nde kadın kolları tarafından düzenlenen ev toplantılarına katıldı.

Sohbet ortamında gerçekleşen buluşmada kadınların talep ve önerilerini tek tek not alan Aygün, “1 Nisan sabah göreve gelir gelmez notlarını aldığımız vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek adına gece gündüz mesai harcayacağız. Doğup büyüdüğüm Derince’ye hizmet edecek olmanın mutluluğu ve heyecanı ile güzel projeleri hep birlikte ‘biz’ diyerek tek tek tek hayata geçireceğiz” dedi.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
halilibrahim temiz 5 yıl önce

gebze hüriye mahalesi : keklik ötmez kefen bitmez fundalık ve boz kır idi insanlar buralarda başını sokacak kunutlar yaptılar hiç devlet destegi alan olmadı yılarca elektiriksiz suzuz ,yosuz camurlar içinde yaşam mucelesi verdiler agaclandırdılar imar etiler yaşanır hale geldi şimdi burda bir deger artışı ollmuşsa o deger atışı mahaleleirin ana sütü gibi hakıdıkkr haklara saygı hakka saygıdır

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku