banner1001
GÜNDEM:
Hızlı feribot trafik çilesine son veriyor

19 Eylül 2018 Çarşamba 15:14

Türkiye’nin önemli turizm ve ticaret geçiş güzergâhındaki yükü hafifletmeyi hedefleyen uluslararası taşımacılık sektörünün öncüsü Negmar, Eskihisar-Yalova (Tavşanlı) hattında hizmet veren hızlı feribot seferleriyle yaz dönemi boyunca 700 bin civarında aracı ve 1 milyon 100 bin yolcuyu taşıyarak yaklaşık 3 bin kilometrelik aracı İstanbul trafiğinden çekti.

 

Denizyolu taşımacılığı ile karayoluna oluşturduğu alternatif ve hızlı çözümlerle yaz boyunca İstanbul trafiğini de rahatlatan Negmar, taşıdığı kamyon ve tırlarla İstanbul şehir içi trafiğinin ve Körfez trafiğinin nefes almasını sağladı.

 

Yolculuğun her aşamasında misafirlerine güvenli, konforlu ve ekonomik hizmet anlayışını benimseyen Negmar, turizmin hareketlendiği yaz aylarında sunmuş olduğu yüzde 10’luk indirim kampanyası ile yolcuların tatil seyahat ulaşımlarına destek oldu. 

 

Negmar karayolunu dolaşma maliyetinin ana kalemi olan ve en önemli cari açık kalemi olarak değerlendirilen yakıttan, yaz boyunca taşımış olduğu araçlarla yaptırdığı tasarruf ile de milli ekonomiye katkıda bulundu.

 

Eskihisar – Yalova hattında taşıdığı araçların Körfez’den karayolunu dolaşmaları halinde atmosfere salacakları karbon miktarını dengelemek için her yıl 360 bin ağaçlık yetişkin bir ormanın oksijen üretmesi gerekiyor. Bu da her yıl bu büyüklükte bir orman ihtiyacı anlamına geliyor.  Negmar, aynı zamanda egzoz salınımını da engelleyerek hava kirliliğini de büyük oranda önlemiş oldu.

Yaklaşık 10 yıllık tecrübesiyle uluslararası taşımacılık sektörünün öncüsü olan Negmar,  2013 yılından beri Eskihisar- Yalova (Tavşanlı) hattında, 4 hızlı feribot filosu ile binek araç ve yolcu taşıma hizmeti veriyor. Son teknoloji gemiler ile 45 dakika süren Eskihisar-Yalova hattını 25 dakikaya düşüren Negmar, hijyenik gemileri, seyahat süresince ücretsiz wi-fi hizmeti, klimalı yolcu salonu, telefon şarj cihazları, çevre gözetleme dürbünü ve masaj koltuklarıyla yolcuların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor.

 

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Milyonluk liman kazasının ardından kıyıya...
Evyapport liman işletmesinde konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vince çarparak devirmesinin ardından...

Haberi Oku