GÜNDEM:
Hurda ve Kağıt Atık Toplamada Yeni Dönem!

07 Şubat 2020 Cuma 15:57

Genelgenin uygulamaya konulması amacıyla çalışmalara başlayan Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde ilk koordinasyon toplantısı düzenledi. Toplantıya genelge kapsamında görevli olan kurum temsilcileri; Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Umur, Temizlik İşleri Müdürü Senay Altıntaş, Gebze İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Akıner, İlçe Jandarma Komutanlığı Uzman Çavuş Zahir Soyutemiz ve Gebze Kaymakamlığı adına Eyüp Güney katılım sağladı. İlçe sınırları içerisinde hurda ve atık toplayan şahıslar, ilgili genelge gereği Gebze Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne başvurarak toplama izni alacak.

Uygulama kapsamında toplama izni alanlara Gebze Belediyesi tarafından ücretsiz  yaka kartı ve yelek verilecek. İzni olmayan kişiler, ilçede atık toplama işlemi yapamayacak. Gerekli hazırlıklara başlayan Gebze Belediyesi’nin ilgili müdürlükleri tarafından ilk aşamada; genelgenin duyurulması ve uygulanmaya başlaması için hurda ve atık kağıt toplayıcıları ve atık kabulü yapan işyerlerine yönelik tebligatta bulunulacak. İlçede Zabıta ve Kolluk Kuvvetlerince yapılacak denetimlerde, 2020/1 sayılı genelgeye uymayanlar hakkında 5326 sayılı Kabahatler kanununun 32. maddesi uyarınca yasal işlem yapılacak.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Osman Karagoz 4 yıl önce

Güzel bir uygulama inşalla en yakın bir zamanda faliyete geçer ve mahalle sakini olarak rahatlarız çünkü bıktın bu hurdacilardan her beş dakikada bir hurda arabası geciyor ve kimseye huzur kalmıyor.ilginiz teşekkür ediyoruz.

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku