banner1006
GÜNDEM:
İl Spor Güvenliği Toplantısı, Aksoy'un Başkanlığında Gerçekleştirildi.

08 Eylül 2018 Cumartesi 10:25

Makam Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy’un  yanısıra, Vali Yardımcısı Dursun Balaban, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, Kocaelispor Kulübü Başkanı Bahri Yavuz ile ilgili kurum müdürleri katıldı.

Valimiz Sayın Hüseyin Aksoy toplantıda yaptığı konuşmalarında; “Daha önceki süreçlerde spor güvenliği için alınmış kararlarımız var. Bugünde gündemimizde yer alan bazı maçlarla ilgili kararlar almak ve sonrasında uygulamaya geçirmek için bir aradayız.  Güvenlik her noktada önemli. Özelikle spor alanında tartışma asla kabul edemeyeceğimiz bir konudur. Spor alanlarının daha centilmence, karşılıklı sevgi ve saygı içerisinde bir alana dönüştürülmesi gerekmektedir. Süreç içerisinde inşallah bir sorun yaşamadan sportif müsabakaları da tamamlamış oluruz. Kocaeli olarak önemli bir sıkıntımız yok, inşallah bugünden sonrada olmaz. Bu konuda bütün arkadaşlarımızın gayretli ve sağduyulu bir şekilde  çalışmalarını yapmaları bizim için önemlidir” diyen Sayın Valimiz çalışmalara katkı sunan herkese teşekkür etti.

 

Sayın Valimizin konuşmalarının ardından ilimizde gerçekleşecek spor müsabakaları öncesi yapılan çalışmalar ve alınacak tedbirler değerlendirildi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku