banner1006
GÜNDEM:
İMO 24 Kasım Anadolu Lisesi Kariyer Günleri'ne Katıldı.

03 Mayıs 2016 Salı 11:54

Bu yılki Kariyer Günleri’ne İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nden İnşaat Mühendisliği mesleğini öğrencilere tanıtmak ve sevdirmek için şubenin tecrübeli üyelerinden Dursun Meydanlı katıldı.

Öğrencileri hem mühendislik hem de deprem konusunda bilgilendirdi. Meydanlı, daha çok deprem konusuna değindi ve Kocaeli’de 1999 yılında yaşanan asrın depreminden ders alarak ve önlemlerin deprem kuşağında olduğumuz gerçeğinin unutulmadan alınması gerektiğini vurguladı. Bu kadar ölümlerin yaşanmasının nedenlerinden  birinin eksik malzeme kullanımından dolayı çöken binalardan kaynaklandığını sözlerine ekledi.

Meydanlı, “Birçok okulda katıldığımız kariyer günlerinde bu konulara hep yer verdik. Umarım öğrencilerimiz üzerinde olumlu etki yapmıştır.” Dedi.

Etkinliğe katılan öğrenciler son derece mutlu oldular. Okul Aile Birliği Başkan Selçuk Çelebi toplantıda yaptığı konuşmada İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Tolga Ok’a ve Dursun Meydanlı’ya destekleri için teşekkür etti.

Çelebi “Kariyer Günleri birkaç okulda yapılıyor fakat ilimizin tüm okullarına yayılması gerekiyor çünkü bu tür  programlar  öğrencilerimiz üzerinde çok olumlu etki ve iz bırakıyor. Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü bu tür toplantıları yaygınlaştırmalıdır.” diyerek sözlerini tamamladı.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku