banner1006
GÜNDEM:
'İslam'a göre Aile” nasıl olmalı?

19 Mart 2018 Pazartesi 10:32

  Kurulduğu günden itibaren meslek ve sanat eğitimlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile de kursiyerlerinin yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları “Aile Okulu” projesi ile aileleri bilinçlendirmeye devam ediyor. 516 bin kursiyer ile Kocaeli’nin her köşesine ulaşarak halk Üniversitesi olmayı hak eden KO-MEK, geliştirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile aile içi iletişim ve çocuk yetiştirme konusunda bireylere katkı sağlıyor. Hayatın her alanında KO-MEK var sözü ile yola çıkan ve kursiyerleri ile birlikte geliştirip uyguladığı projelerle KO-MEK, şimdiye kadar birçok aileye sosyal anlamda da katkı sundu.

 

 “İSLAM DİNİNİ ANLAYARAK YAŞAYIN”

Eşler arasındaki iletişim, çocuk eğitimi, toplumsal davranışlar gibi önemli konular hakkında seminerler veren KO-MEK, toplum yapısının yanı sıra dini değerlere de önem vererek kursiyerlerine her konuda destek olmaya devam ediyor. KO-MEK, “Aile Okulu” projesi kapsamında bu kez "İslam' da Aile" konulu eğitimi ile Kocaeli İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan’ı ağırladı.  İslam’da aile kavramının önemine değinen Cihan; “Geçmişten günümüze kadar aile kavramı her zaman önemli olmuştur. Bir toplumda aile ne kadar sağlam ise devlette o kadar güçlüdür. Aile içinde özellikle anne babalara büyük iş düşüyor. Çocuk yetiştirilmesinde toplum yapısının yanı sıra İslami kurallarda büyük önem taşır. Dinini tam yaşayan ve anlayan çocuk kendisi içinde ülkesi içinde önemli birer birey olur” diye ifade etti.

 

2524 KURSİYER EĞİTİM ALDI

Körfez ve Gebze de verilen eğitimlerle 4. haftayı tamamlayan KO-MEK  “Aile Okulu” projesi 21 Mart Çarşamba günü yapılacak Yusuf Özkan Özburun’un “Ailede stres yönetimi” eğitimi ile sona erecek. Aile kavramı üzerinde kursiyerleri bilinçlendirerek, farkındalıklarını artırmayı amaçlayan KO-MEK “Aile Okulu” Projesi kapsamında bugüne kadar 2524 kursiyere eğitim vererek sertifika verdi. Sizde 326 farklı branşta 42 kurs merkezinde eğitimlerini sürdüren KO-MEK ailesinde yerinizi almak için www.komek.org adresinden online olarak kaydınızı yaptırarak kısa sürede istediğiniz branşta eğitim almaya başlayabilirsiniz.

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku