banner1024
GÜNDEM:
Kabarık doğalgaz faturalarına son!

13 Ekim 2015 Salı 11:40

 Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde hizmet veren Ahdem Gebze Bor Çatı yöneticisi Sema Demir, bor çatı ve yağmur oluk sistemleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. %80’i geri dönüşüm kağıtlarından %20’si ise bor madeninden imal edilen çatı sistemini anlatan Demir; “Çevre dostu, ekonomik, dışarıdan 65 desibele kadar ses kesen yatılım sistemi mevcut. Üretimimiz Konya’da. Gebze’lileri kabarık doğalgaz faturalarından kurtarmak için çalışıyoruz” dedi.
ISI, SES VE YANGIN YALITIMI TEK ÇATIDA
Demir açıklamasının devamında; “Isı, ses ve yangın yalıtımını tek bir çatıda topladıklarını dile getirerek, Bor mucizesi nedeniyle çatı arasında, döşeme altında böcekler ve kemirgenlerin barınamadığını ve bu sistem sayesinde haşerelere de çözüm üretiyoruz. Bor’un kokusundan dolayı barınamıyorlar” dedi.
ÜRÜNLER GARANTİLİ
Birçok yağmur oluk sisteminin kesik olarak monte edildiğini söyleyen Demir; “Biz 1 kilometreye kadar kesintisiz yağmur oluk sistemi yapabiliyoruz. Yağmur oluklarında 25 yıl garantimiz var. Bor madeni ile ürettiğimiz yalıtım ve çatı sistemlerinde ise 60 yıla kadar garanti veriyoruz. Biz mahalle aralarında ki evini kısık imkanlarla geçindiren o insanlara bu garantiyi vererek onları mutlu etmek istiyoruz” dedi.
ARIZA EKİPLERİ HER ZAMAN HAZIR
Arıza ekiplerinin her zaman hazır olduğunu söyleyen firma yöneticisi Sema Demir; “Her zaman en ufak bir arızaya müdahale edebilecek bir arıza ekibimiz mevcut. Satış sonrası desteğimizi her zaman sunuyoruz. Gebze’ye katkı sunmak için açtığımız bu firmada Gebzelilere hizmet vermekten dolayı mutluyuz” dedi. 
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku