banner1006
GÜNDEM:
Kahraman'dan TBMM başkanı Kahraman'a ziyaret

19 Ekim 2017 Perşembe 12:22

 

Avrasya Gazete Radyo ve Televizyon yayıncıları derneği başkanı İsmail Kahraman Türkiye Büyük Millet Meclisi başkanı İsmail Kahramanı makamında ziyaret etti.

Ziyarette İsmail Kahramana, Marmara iş adamları derneği başkanı Zeki Gedikoğlu ve Ak parti Kocaeli milletvekili Cemil Yanan da eşlik etti. Ziyaret yaklaşık olarak 3 saat sürdü. Ziyaret sırasında AGRT Derneği başkanı Kahraman, araştırmacılar ve akademisyenlerin hizmetine açılan binlerce kitap, belgesel ve fotoğraf arşivimizin bulunduğu İlim Kültür Tarih Ve Teknoloji merkezi ( İKTAV) kütüphanesiyle iliği bilgiler verdi.

Ziyaret sonrası İsmail kahraman açıklamalarda bulundu:

“Çok sıcak ve samimi bir şekilde bizleri kabul eden meclis başkanı İsmail Kahramana 7 yıl önce kendisi ile ilgili yaptığımız belgesel dvd ile dedesinin şehit olduğu Kafkas Cephesi, Sarıkamış Harekatı ve Kop Savunması için yaptığımız belgesel ve kitabımızı hediye ettik.”

“34. Yıl önce Tercüman gazetesinde Ahmet Kabaklıya yazdığım Çoban Mustafa Paşa Camisi ile ilgili mektup üzerine başlayan dostluğumuzu hatırlatan ve belgeselciliğin önemine değinen kahraman, Arşivcilik çok önemli belgesellerimizi takip ettiğini söylemesi bizleri mutlu etti” dedi. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku