banner1006
GÜNDEM:
Kandazoğlu torunları iftar sofrasında buluştu

28 Mayıs 2018 Pazartesi 10:56

Birinci dünya harbinde Ermeniler tarafından 1914 yılında Şebinkarahisar'ın işgal edilmesini önlemek için savaşa gidip bu bölgede şehit olan Giresun Espiye ilçesi Soğukpınar beldesinden  Kandazoğlu İbrahim’in evlatları iftar sofrasında bir araya geldi.

Düzenlenen iftara şehit Kandazoğlu İbrahim'in  Gebze, Darıca, Çayırova  İstanbul ve Bursa'dan çok sayıda torunu katıldı.

Mustafa kahramandan dünyaya gelen Kandazoğlu sülalesi Gebze’de ikinci geleneksel şehit İbrahim Kandazoğlu iftar sofrasında bir araya gelerek okunan Kur’an hatminin duasını yaparak iftar orucunu açtı.

AİLE KABRİSTANLIĞINI ZİYARET ETTİM

Araştırmacı, gazeteci, belgeselci İsmail Kahraman’da iftar programına katıldı. Kahraman, “İftar sofrasına gelirken Gebze mezarlığında şehit İbrahim Kandazoğlu adına yaptığımız temsili mezar taşının olduğu babam Mustafa ve halam Fadime Kahraman’ında mezarlarının bulunduğu aile kabristanlığını da ziyaret ederek geçmiş tüm ecdadın ruhuna Fatiha okudum” Dedi.

Tüm şehitlerimizi ve ecdadımızı rahmetle anıyor. Birinci dünya harbi ile ilgili İsmail Kahraman'ın yazısının lingini sizlerle paylaşıyoruz.

http://www.belgeselyayincilik.com/sibiryada-devr-i-alem-1

 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku