banner1024
GÜNDEM:
Kandıra sahilleri yaz sezonuna hazırlanıyor

30 Mart 2021 Salı 16:46

Kandıra Namazgah Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıya, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Mesut Önem ve çeşitli birimlerden şube müdürleri katıldı.
Toplantıda sahillerde yapılması gereken bakım onarım çalışmaları ve düzenlemelerin yanı sıra yaz döneminde plajlardaki yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri konuşuldu.
Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, yaptığı açıklamada, yaz mevsimi ve deniz sezonu öncesinde doğabilecek ihtiyaçları karşılamak için çalıştıklarını ifade etti.
Büyükşehir Belediyesi ve Kandıra Belediyesi'nin sahillerde ortak çalışma gerçekleştirdiğini belirten Turan, "Kandıra sahillerinde sosyal hayatı rahatlatmaya yönelik hizmetlerimiz, mavi bayraklı plajlarımızdaki ihtiyaçlarımız, duş, tuvalet, otopark, çadır kamp alanları, temizlik, çevre düzenlemesi, yeni sosyal tesisler gibi tüm bu ihtiyaçları masaya yatırdık. Kovid-19 önlemleri kapsamında aksaklığa meydan vermemek üzere çalışmalarımız sürüyor." şeklinde konuştu.


banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku