banner1001
GÜNDEM:
Karaosmanoğlu, Tavşanlı ve Mualimköy'de

03 Eylül 2018 Pazartesi 10:51

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze ilçesinin Muallimköy ve Tavşanlı köylerini ziyaret etti.  Burada vatandaşlarla buluşan, Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın diyen Karaosmanoğlu, “Ülke ve milllet olarak çok önemli süreçlerden geçiyoruz. Lider ülke olma hedefimizden asla bizi geri çeviremeyecekler” dedi. Ziyaretler sonrası çalışanlarımızla birlikte Gebze ilçemizin merkezi olmak üzere köylerine de çok önemli hizmetler gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz diyen Karaosmanoğlu, “Halkımızla olan birlikteliğimizin en güzel örneklerinden olan köy ziyaretlerimizde vatandaşlarımızla buluşuyor, hasbihal ediyor, talep ve önerilerini yerinde dinliyoruz” açıklamasını yaptı.

 

“GÜZEL İNSANLARLA, GÜZEL İŞLER BAŞARDIK”

Halkımızla olan birlikteliğimiz hizmetlerimize bereket veriyor diyen Başkan Karaosmanoğlu, “Göreve geldiğimizden bu yana vatandaşımızla birlikte nice güzel ve hayırlı işlere imza attık. Halkımızla el ele verdik, güçlerimizi birleştirdik. Gebze ilçemizi hak ettiği konuma ulaştırmak, daha da yaşanabilir bir hale getirmek için var gücümüzle çalıştık. Bugünde çalışıyor, yarında çalışmaya ve büyük projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Gebze’mizi modern ve örnek bir kent konumuna taşıdık, inşallah yeni yatırımlarımızla bunu seviyeyi daha da yukarılara çekeceğiz. Ortaya koyduğumuz her projemizi halkımızla birlikte veriyoruz. Spor salonları, kültür merkezleri, altgeçitler, köprüler ve daha niceleri ile Gebze’yi adeta hizmetle kuşattık. Bu dönüşümü de halkımızın desteği olmadan asla başaramazdık. Güzel insanlarla, güzel işler başardık” ifadelerini sarf etti.

 

“KİMSE BİZLERİ HAİN OYUNLARLA KÖŞEYE SIKIŞTIRAMAZ”

Şer odaklarının provokasyonla ve darbeyle yapamadıklarını şimdi döviz kurlarıyla gerçekleştirmeye çalıştıklarını da ziyaretlerinde söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Bizim birliğimizde, kardeşliğimizde ve bu güzel          vatanımızda gözü olan sözüm ona ortaklarımız, silahla kanla başaramadıklarını şimdi ekonomimize balta vurarak gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Ama bizler Devlet Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, Yüce Allah’ımızın da yardımıyla bunun da üstesinden geleceğiz. Halkımızın bizlere olan desteği güç ve kuvvet veriyor. Kötü niyetli emperyalistlerin amacı da elbette ki insanlarımızı karamsarlığa itmek, fitne sokmak ve Devletimize olan güvenin sarsılmasını sağlamaktır. Ama şunu bilmelidirler ki biz zorluklara göğüs germeyi, bir arada, diri olarak kalmayı atalarımızdan miras olarak aldık. Kimse bizleri hain oyunlarla köşeye sıkıştıramaz.  Ben inanıyorum ki bu günleri hep birlikte atlatacağız ve daha güçlü bir şekilde 2023 hedeflerimize yürüyeceğiz” diyerek ziyaretler sonrası yaptığı açıklamaları tamamladı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Milyonluk liman kazasının ardından kıyıya...
Evyapport liman işletmesinde konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vince çarparak devirmesinin ardından...

Haberi Oku