GÜNDEM:
Karaosmanoğlu'nun Kartal Bombe Ziyareti

24 Aralık 2018 Pazartesi 09:10

1945 yılında kurulmuş 73 yıllık millî ağır sanayi kuruluşu olan Kartal Bombe’nin iştigal konusunun bombe imalâtı ve metal sanayi üzerine olduğu bilgisini alan Karaosmanoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Emek kutsaldır biz buna inanıyoruz. Emeğin hakkını zamanında ve hakkıyla veren tüm iş insanlarını yürekten kutluyorum” dedi.

Avrupa'nın, Asya’nın, Ortadoğu’nun ve Avustralya’nın en saygın sanayi kuruluşları için güvenilir ve bilinen bir metal şekillendirme tedarikçisi oldukları bilgisini firma sahibi Mehmet Ali Kartal’dan alan Başkan Karaosmanoğlu, yıllık 50 bin ton metal işleme kapasitesiyle Türkiye’nin ilk, dünyanın sayılı uzmanlık markalarından birisi olan Kartal Bombe çalışanlarını ve yöneticilerini kutladığını da dile getirdi.

‘’Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır’’ diyen Karaosmanoğlu, “Kocaeli'nin gelişmesi noktasında yatırımcılarla iş bölüşümü yapıyoruz. Herkes kendi üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getiriyor. Türkiye'nin üretim alanında geldiği noktayı dünya arenasına altın harflerle kazımak için yatırımcımız ile birlikte alın teri döken işçi kardeşlerimizle gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

“GAYEMİZ GELECEĞE BÜYÜK BİR TÜRKİYE BIRAKMAKTIR”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “İnşallah Türkiye bölgesinin güçlü, dünyanın da ilk 10 ekonomisi arasına girecek atılımları yapıyor ve yapacak. Unutmayalım ki; ancak üreten kent büyür ve gelişir. Çocuklarımız aydınlık bir gelecekle kucaklaşır. Bizim de gayemiz geleceğe büyük bir Türkiye bırakmaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku