banner1006
GÜNDEM:
Kayıp Mustafa'nın Cesedine Ulaşıldı!

20 Ağustos 2016 Cumartesi 20:51

 Darıca'da ailesinin 2 gün önce polis merkezine müracaat ederek kaybolduğunu bildirdiği 16 yaşındaki Mustafa Kaya, zıpkınla balık avlayan kişilerce denizde bulundu.

Alınan bilgiye göre, Cami Mahallesi sahilinde zıpkınla balık avına çıkan 2 kişi, sahilden yaklaşık 30 metre açıkta 3 metre derinde su tabanındabir erkeğe ait ceset görerek, polise haber verdi. Amatör avcılarca kurtarma teknesine alınarak kıyıya çıkarılan cesedin üzerindeki sırt çantasının taşla dolu olduğu belirlendi. Darıca Farabi Devlet Hastanesi morguna kaldırılan cesedin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Polis, 18 Ağustos Perşembe Darıca Polis Merkezine müracaatta bulunarak oğlunun kaybolduğunu bildiren Ali Kaya'dan cesedi teşhis etmesini istedi. Ali Kaya, cesedin oğlu Mustafa Kaya'ya (16) ait olduğunu söyledi. Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Mustafa Kaya'nın cesedi Darıca Farabi Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"KARDEŞİM DEPRESYONA GİRDİ"

Depresyona girdiği için psikolojik destek gördüğü öğrenilen Mustafa Kaya’nın ablası Beyza Kaya, “Kardeşim ergenlik döneminde olduğu için depresyona girdi. Bu yüzden onu psikoloğa götürdük. Kardeşim asosyal bir çocuk olduğu için dışarı çıkmayı sevmiyor. Tedavisi için gittiğimiz doktoru her gün bir saat dışarı çıkmasını söyledi. Biz de fırsat buldukça onu dışarı çıkartıyorduk. 18 Ağustos Perşembe akşamı para verdik hem tıraş olsun hem de yemek yiyip biraz dolaşsın diye. Önce çıkmak istemedi, sonra çıkarken gördük” demişti.

"En son Darıca'da bulunan bir AVM'nin karşısında görüldü"
Kardeşinin en son Darıca’da bir alışveriş merkezinin karşısında görüldüğünü belirten abla Kaya, “Evden çıkarken üstünde koyu renkli elbiseler ve sırtında sırt çantası vardı. Normalde çantasını almazdı ama o an şüphelenmedik, sırt çantası boştu. Akşam 4 buçuk, 5 gibi çıktı evden. Bir arkadaşı onu 6-6 buçuk gibi Darıca’da bulunan bir alışveriş merkezinin karşısında gördüğünü söyledi” şeklinde konuşmuştu.(özgürKocaeli)

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku