GÜNDEM:
Kazım Karabekir İçin El Ele

18 Kasım 2018 Pazar 22:35

Aday yıldız programda " Değerli gönül dostlarım

Muhtarlık siyasetçi ile bürokrat arasında bir köprüdür,

Onlardan alır halkına verir.

Muhtarlığın okulu yoktur, Muhtarlık okul eğitimin almadan devletin yetki verdiği kutsal bir makamda yani muhtarlık hayat okulun da yetişen doğruluk, dürüstlük, samimiyet, bilgi, çevre, inanç, kültür, halk, devlet, hukuk ve siyaset derslerini verebilenin işidir. Bu anlayışla muhtarlığı basit ve küçük görmesinler diyerek, kendime güvenerek, severek ve isteyerek hizmet yapmak için aday oluyorum.

Mahallemizde halkımızın yeni fikrine, etkinliklere, birlikteliğe destek olacağını düşünerek aday oluyorum. genç olarak daha iyi hizmet etmek için aday oluyorum.

İnşallah rabbim nasip ederse muhtar olursam…

Masa başında oturmak için değil, belediyede, hastanede, kaymakamlıkta ve mahallemizin her köşesine ulaşmak için söz veriyorum. Herkese eşit hizmet etmek için çalışacağım. Bunu adil bir düzende başarmak için, ben ve ekibim mahalle temsilcileri oluşturarak, mahallemizde hak edenler yardımlar ve hizmetler yapacağız ve yaptıracağız.

Muhtarlık, halkı adına soruşturan, araştıran bir hizmettir. ve biz mahallemizde halkımız adına ne kadar faydalı bir hizmet var ise mahalle halkımızın o hizmetlerden faydalanabilmesi için çalışıp çaba sarf edeceğiz.

Herkes muhtar olabilir, fakat muhtarlık vakti olanın işimdir, Muhtarlık cesaret işidir muhtarlık inanç işidir muhtarlık sevdadır, muhtarlık heyecandır muhtarlık birlik beraberlik işidir muhtarlık gece mahallede ,gündüz devlet dairesinde olabilmekti,. Muhtarlık kimden neyi nasıl isteyebileceğini bilmektir…

Muhtarlık iyi bir avukatlık,

İyi bir muhasebecilik, iyi bir yöneticilik, iyi bir organizatörlük ve öncülüktür

 İşte bu yüzden hak ve adalete hizmet edeceğime inandığım için

Önce dualarınıza sonrada kazım Karabekir’in oylarına talibim. Sağlıcakla kalın Allaha emanet olun sağ olun var olun " şeklinde konuşma yaptı.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku