GÜNDEM:
Kocaeli'de öğrenciler ücretsiz seyahat edebilir!

16 Şubat 2019 Cumartesi 08:30

Dün toplanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisinde CHP tarafından öğrencilerin ücretsiz olarak toplu taşıma faaliyetlerinden faydalanmasına dair verilen önergede, “Eğitime katkı olması bakımından ilimiz sınırları içerisinde yaşayan ilk, orta, lise ve üniversite öğrencilerimizin ücretsiz olarak tüm toplu taşıma araçlarından faydalanması gerektiğini düşünüyoruz. Bundan kaynaklanan bedeli de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bütçesinden özel halk otobüsü işleten şahıslara ödenmesi gerekmektedir.

“BU KATKI BÜTÇEMİZE ZARAR VERMEYECEKTİR”

Büyükşehir Belediyesi 2019 yılı bütçesinin 3.390.000.000 TL’dir. Bu kadar devasa bütçe içerisinde öğrencilerimiz için böyle bir katkının yapılması bütçemize asla zarar vermeyecektir. Dolayısıyla Mart 2019 itibariyle ilimizdeki tüm öğrencilerimizin ulaşım hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmasını ve konunun meclis gündemine alınmasını arz ve talep ediyoruz” ifadelerine yer verildi.

KABUL EDİLDİ

CHP’lilerin verdiği önerge oy birliği ile gündem maddesi olarak kabul edildi. Önerge incelenmek üzere komisyona sevk edildi.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Büyükşehir ihalesine rekor katılım
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 2024 Yılı Kocaeli Geneli Özel Eğitim Sınıfları Tadilatı için ihale...

Haberi Oku