banner1024
GÜNDEM:
Kocaeli'den İsrail'e protesto

14 Kasım 2018 Çarşamba 09:16

 Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kocaeli Şube Başkanlığı öncülüğünde toplanan aralarında sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin de bulunduğu grup, İsrail’in Gazze'ye yaptığı saldırıları protesto etti. 

Fevziye Camisi'nde öğle namazının ardından toplanan gruptakiler, ellerinde Filistin bayraklarıyla İsrail aleyhine slogan attı. 

Saldırılarda şehit olanlar için gıyabi cenaze namazı kılınmasının ardından basın açıklaması yapan AGD Kocaeli  Şube Başkanı Kemal Halıcı, Filistin, Yemen, Doğu Türkistan ve dünyanın diğer coğrafyalarında Müslümanların yaşadığı zulümlerin son bulmasını temenni etti. 

İsrail'in Filistin'de düzenlediği saldırıların yaraları sarılmadan yenilerinin gerçekleştirildiğini ifade eden Halıcı, İsrail'in kendi mutluluğu için dünyayı ateşe vermekten kaçınmayan bir zihniyeti olduğunu söyledi. 

Halıcı, İsrail'in Filistin halkının meşru taleplerini, dünyaya bir terör örgütünün talepleri gibi yansıttığını dile getirerek, "Bu zihniyet, Filistin halkını dünyaya adeta terörist olarak lanse etmektedir. Karşımızda kadın ve çocuk öldürmekten haz alan bir zihniyet var. Karşımızda meskenleri, mabetleri, okulları ve sağlık merkezlerini vurmaktan imtina etmeyen bir zihniyet var. Kendisinden başkasına hayat hakkı tanımayan, başkalarının kutsalına tahammül etmeyen bir zihniyet var. Tüm Müslümanların ve insanlığın bunlara karşı kenetlenmesi gerekmektedir." diye konuştu. 

Açıklamanın ardından şehitler, mağdur ve mazlumlar için dua eden gruptakiler, protestoyu sonlandırdı. 

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku