banner1006
GÜNDEM:
Konya Büyükşehir heyeti, Kocaeli'ndeki yatırımları gezdi

19 Kasım 2018 Pazartesi 14:49

Ulaşım, sosyal ve kültürel yatırımlar özellikle büyükşehirlerde yaşayan vatandaşlar acısından büyük önem taşıyor. Vatandaşlar bu yatırımlarla şehir içerisinde rahat bir ulaşım ile sosyal ve kültürel etkinliklere katılarak vakit geçiriyor. Büyükşehir Belediyesi, Kocaeli’ndeki ulaşım, kültür, sosyal ve çevre yatırımlarıyla takdir toplarken, ülke genelindeki diğer belediyelerle bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor. Bu kapsamda Konya Büyükşehir Belediyesi’nden Daire Başkanları ve yöneticilerin bulunduğu 4 kişilik heyet, hafta sonu Kocaeli’ye gelerek Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği proje ve yatırımları inceledi.

 

YATIRIMLARI İNCELEDİLER, BİLGİ ALDILAR

Konya Büyükşehir Belediyesi heyeti Kocaeli’ndeki çeşitli yatırım ve projeleri gezerek bilgi aldı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mücahit Sami Küçüktığlı, Park ve Bahçeler Dairesi Başkanı Ceylani Kılıç, Kültür Yayınları ve Organizasyon Müdürü Hasan Boydak ve Kültür Merkezi Müdürü Osman Hakkı Zabunoğlu’ndan oluşan heyet Diriliş Kampı, Doğal Yaşam Parkı Ormanya, Sekapark, ağaçlandırma ve sahil düzenlemeleri gibi yatırımları inceledi. Heyete Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden Başkan Danışmanı Veysel Özkaraaslan, Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, Park Bahçeler İdare Şube Müdürü Volkan Akbaş ve Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Fatih Dizar eşlik etti. Kültürel ve sosyal yatırımları çok beğenen heyete, gerçekleşen çalışmalar hakkında sunum yapılarak bilgi verildi ve fikir alış verişinde bulunuldu.  

  

ÖRNEK YATIRIMLAR DİĞER BELEDİYELERE REHBER OLUYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ulaşım, kültür, sosyal ve çevre gibi pek çok alanlardaki proje ve yatırımlarıyla ülke genelinde dikkat çekiyor. Büyükşehir Belediyesinin Bilgievleri, Akademi Lise, Sekapark, Diriliş Kampı, Doğal Yaşam Parkı Ormanya, çevre ve sahiller gibi birçok projesi, diğer belediyeler tarafından incelenerek örnek alınıyor. Büyükşehir Belediyesi örnek yatırım ve projeleriyle ülke genelindeki birçok belediyeye rehberlik ediyor. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği Başkanı...
Kocaeli Pusula Gençlik ve Düşünce Derneği 7. Olağan Kongresi’nde yeni başkan Ayhan KILIÇ oldu. Kılıç...

Haberi Oku