banner1006
GÜNDEM:
Köşker Diyarbakır'da

26 Mayıs 2018 Cumartesi 15:21

 Silvan’a kazandırılan çalışmalar hakkında istişarede bulunan Başkan Köşker, Silvan’da esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşları ilçede verilecek kardeşlik iftarına davet etti.

 VALİ GÜZELOĞLU’NU ZİYARET ETTİ


Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ekibi ile birlikte Diyarbakır’da. İçişleri Bakanlığı tarafından Diyarbakır’ın Silvan İlçe Belediyesi’ne danışman olarak görevlendirilen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ekibi ile birlikte Diyarbakır’a gitti. Eşi Ragibe Köşker, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleriyle birlikte Diyarbakır’a giden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in ilk durağı Diyarbakır Valiliği oldu. Kocaeli eski Valisi ve Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu beraberindeki heyet ile birlikte makamında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Gebzeli hemşerilerinin selamlarını Vali Güzeloğlu’na iletti.

BAŞKAN KÖŞKER BÜYÜKŞEHİR’DE


Silvan’da Gebze Belediyesi katkılarıyla hayata geçirilen projeler hakkında Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’na bilgi veren Başkan Köşker daha sonra Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’yı beraberindeki heyetle birlikte makamında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediyecilik çalışmaları ve projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Diyarbakır’ın Silvan ilçesine Gebze Belediyesi tarafından kazandırılacak projelere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker daha sonra Silvan’a geçti.

SİLVAN’DA ESNAF ZİYARETLERİ


Silvan’da ilk olarak Ak Parti Silvan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve beraberindeki heyet burada AK Parti İlçe Başkanı Nimet Aksoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Esra Karataş ve partililer tarafından ağırlandı. Parti binasında kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Köşker, kardeş Silvan halkına Gebzeli hemşerilerinin selamlarını iletti.

SİLVANLILARI İFTARA DAVET ETTİ


Parti binasındaki ziyaretin ardından, ilçede Gebze Belediyesi tarafından verilecek kardeşlik ve birlik iftarı öncesi Silvan Kaymakamı ve belediye başkan vekili Adem Çelik’i makamında ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ilçede esnaf ziyaretleri yaptı. Silvan çarşı esnaflarını iftar öncesi dükkanlarında ziyaret eden Başkan Köşker, Ramazan aylarını tebrik ederek hayırlı işler diledi. Başkan Köşker daha sonra bisiklet dağıtım töreni ve iftar programına geçti.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku