GÜNDEM:
KOTO'da Akaryakıt Sorunu Ele Alındı

14 Aralık 2018 Cuma 08:28

Kocaeli Ticaret Odası’nın sektörlere özel sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı sektörel istişare toplantıları sürüyor. Bu kapsamda son olarak, 13. Meslek Komitesi bünyesinde yer alan Akaryakıt Grubunun güncel konularının görüşüldüğü istişare toplantısı gerçekleştirildi.

DOĞAN, "KOMİTELER YOL GÖSTERİCİMİZ"

Toplantı Kocaeli Ticaret Odası Meclis Başkanı Akın Doğan’ın selamlama konuşmalarıyla başladı. Konuşmasında komitelerin önemine vurgu yapan Başkan Doğan, “Akaryakıt sektörünün sorun ve çözüm önerilerinin görüşüleceği toplantımızın üst düzeyde verimli olmasını temenni ediyorum. Komitelerimiz, Odamızın en değerli istişare organıdır, çalışmaları ve görüşleriyle çalışmalarımıza ışık tutmakta adeta yol gösterici olmaktadır. Sektöre ve odamıza katkıları dolayısıyla bir kez daha kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Komite Başkanı Hasan Öztürk, KOTO 13. Meslek Komitesi’nin sektörün gelişmesi adına yaptığı girişimleri detaylarıyla anlatarak, istişare toplantılarının komite çalışmalarına kılavuzluk ettiğini belirtti.


KOTO’YA TEŞEKKÜR

Toplantının son konuşmasını gerçekleştiren Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Başkan İmran Okumuş da konuşmasında sendikanın sektör için yaptığı çalışmalara değinerek, “Başkanımız Akın Doğan, 13. Meslek Komitesi ve sektör temsilcileri nezdinde Kocaeli Ticaret Odası’na böyle bir toplantı gerçekleştirdikleri ve şahsımı davet ettikleri için teşekkür ediyorum. PÜİS, genel merkezi Ankara’da bulunan, 9.000 kayıtlı akaryakıt bayisini çatısı altında toplayan, Türkiye’nin en büyük ve teşkilatlı tek Petrol İşverenler Sendikası’dır. Bugüne kadar sektörümüzün yararına birçok yasa ve uygulamayı hayata geçirdik. Sizlerin sorun, görüş ve önerilerini de ilgili bakanlıklara ileterek, çözümü noktasında üzerimize düşen tüm sorumlulukları alacağız” dedi. Okumuş, gündemlerinde olan sorun ve önerilerle ilgili de bilgi verdi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku