banner1024
GÜNDEM:
Kroman Çelikte Okul Aile birliği seçildi

18 Ekim 2018 Perşembe 10:39

Okulun toplantı salonunda gerçekleşen genel kuruldu Divan Başkanlığına velilerden Halil Erdal, Katip üyeliğe ise velilerden Yücel Araç seçildi. Saygı Duruşunun ardından İstiklal Marşı söylendi. Var olan Yönetim Kurulu faaliyet raporunu okudu ve onaylandı. Denetleme Kurulu raporunu okudu ve Genel Kurulca onaylandı. Yeni Yönetim için Yönetim Kurulu listeleri istendi. Hazırlanmış olan bir liste Divan Kuruluna sunuldu. Yönetime aday olanlar Genel Kurulun önüne davet edilerek tanıtıldı. Genel Kurulun onayına sunulan Yeni Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından oy birliği ile seçildi. Yeni seçilen Yönetim Kurulu teşekkür konuşması yaptı ve tahmini bütçeyi Genel Kurula sundu. Genel Kurul tarafından oy birliği ile onaylandı.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Genel Kurul tarafından harcama yetkisi verilerek görevlendirilen Okul – Aile Birliği Yeni Yönetim Kurulu üyeleri; Asıl Üyeler: Meryem Abanoz, Ayşen Ayar, Havva Köroğlu, Elif Kaya, Nursevil Coşkuntopçu

Yedek Üyeler ise : Elif Zorlu, Sevgi Yıldız, Büşra Erdoğan, Aslıhan Çoplan, Sevda Kırbaş

Denetleme Kurulu Ası Üyeler: Hanife Atilla, Bahadır Ketenci

Denetleme Kurulu Yedek Üyeler: Zeynep Kocabaş, Halit Yaman

AYDIN BAŞARILAR DİLEDİ

Genel kurulda konuşan Okul Müdürü Zihni Aydın “Seçimin okulumuz ve velilerimiz için hayırlı olmasını dilerim” diyerek katılan ve görev alan velilere teşekkür etti, başarılar diledi.

OKUL AİLE BİRLİĞİNİN AMACI

Millî Eğitim Bakanlığı Okul – Aile Birliği Yönetmeliğinin 5. Maddesi geregince; Okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, veli ile okul arasında iletişimi ve işbirliğini sağlamak, eğitim ve öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek, okulun ve maddi imkanlardan yoksun öğrencilerin eğitim ve öğretimle ilgili zorunlu ihtiyaçlarını karşılamak üzere okullarda Okul – Aile Birliği Yönetim Kurulu oluşturulur.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku