banner1001
GÜNDEM:
Küçük Ali Osman'ın Akçaray mutluluğu

19 Eylül 2018 Çarşamba 12:21

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş. Genel Müdürü M. Yasin Özlü, Akçaray’a karşı ilgi ve sevgisi haberlere konu olan küçük Ali Osman ve Dizdar ailesini genel müdürlük binasında ağırladı. Genel müdür Özlü, Ali Osman ve ailesine kontrol merkezi ve tramvay bakım atölyesini gezdirdi. Gezinin sonunda Ali Osman ve ailesini makamında ağırlayan Özlü, küçük Ali Osman’a Akçaray’ın maketini hediye etti.

 

GENEL MÜDÜR ÖZLÜ AĞIRLADI

Genel müdür Özlü, küçük Ali Osman’ın ailesine, ‘’İnşallah Ali Osman geleceğin tramvay yapan mühendislerinden biri olur’’ dileklerini iletti. Özlü, Kocaeli’nin simgesi haline gelen Akçaray’ın halkımızın üzerindeki olumlu etkilerinden memnun olduklarını ve Ali Osman’ın Akçaray’a karşı duyduğu ilgiden dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Özlü ile Dizdar ailesi, hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

ALİ OSMAN’IN AKÇARAY’LA BULUŞMASI

Genel müdürlük binasından ayrıldıktan sonra Ali Osman vatmanlarla buluştu. Sıcak karşılamanın ardından vatman koltuğuna geçen Ali Osman’ın heyecanı, mutluluğu ve gözlerindeki parıltı görülmeye değerdi. Akçaray’ın ilk seferiyle yola çıkarak vatmanın yanında bulunan eğitmen koltuğuna annesi Zeynep Hanım ile oturan Ali Osman’ın isteği yerine geldi.

 

DOĞUM GÜNÜ HEYECANI

İzmit Kadıköy Mahallesinde ikamet eden Zeynep ve Cemil Dizdar ailesinin 4 çocuğundan biri olan Ali Osman, doğum gününde annesinden pasta istedi. Annesi Ali Osman’a pastasının üzerinde hangi resim olmasını istediğini sordu. Anne Dizdar, seçenek olarak çizgi film karakterleri, oyuncak arabalar ve Kocaeli’nin gözbebeği Akçaray’ı gösterdi.

 

PASTADA AKÇARAY SÜRPRİZİ

Ali Osman, Akçaray’ı görünce, ‘’Anne bunu istiyorum’’ dedi. Annesi Ali Osman’ın isteği üzerine pastaneden üzerinde Akçaray resminin olduğu pastayı sipariş etti. Ertesi gün pasta geldiğinde Ali Osman’a beklenen sürpriz yapılacaktı. Zeynep Hanım ve Cemil Bey, Ali Osman’ı pastanın bulunduğu odaya çağırdıklarında üzerinde birden Akçaray’ı gören küçük çocuk mutluluktan havalara uçtu. Akçaray sevgisinden ötürü pastanın kesilmesini istemeyen Ali Osman, anne ve babasının ısrarıyla istemeyerek de olsa pastasını keserek ailesiyle doğum gününü kutladı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Milyonluk liman kazasının ardından kıyıya...
Evyapport liman işletmesinde konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vince çarparak devirmesinin ardından...

Haberi Oku