banner1024
GÜNDEM:
LİSELERE GEÇİŞ SINAVI MESAJI

20 Haziran 2020 Cumartesi 12:39

 Sevgili Öğrenciler; Mart ayından bu yana ülkemizi de etkisine alan korona virüs nedeniyle ikinci dönem okullarımız kapalı olsada, Milli Eğitim Bakanlığı ve Öğretmenleriniz tarafından verilen uzaktan eğitimlerle sizler bu sınava hazırlandınız.

 

         20 Haziran Cumartesi günü yapılacak Liselere Geçiş Sınavı için ilimiz genelinde 340 okulumuzda 37.988 öğrencimiz sınava girecek olup, 7.659 öğretmenimiz görev yapacaktır. Sınav Merkezi olan okullarımıza yeteri kadar dezenfektan ve maske dağıtımı yapılmak suretiyle her türlü sağlık, hijyen, güvenlik ve ulaşım konularında gerekli tedbirler ilgili kurumlarımız tarafından alınmıştır. Tüm hazırlıklarını tamamlayan okullarımız sınava girecek öğrencilerini beklemektedir.

 

         Liselere Geçiş Sınavı sözel ve sayısal olmak üzere iki bölüm halinde gerçekleştirilecektir. Birinci bölüm 09.30'da başlayacak ve 10.45'te sona erecek, ikinci bölüm ise 45 dakikalık aradan sonra 11.30'da başlayıp 12.50'de sonlanacaktır.

 

         Sınava girecek öğrencilerimizin sınav yerlerine toplu taşıma araçlarıyla gidecek olmaları halinde kendilerinin yanı sıra bir yakını, özel araçlarla gidilmesi halinde ise araç sürücüsü ile birlikte bir yakını sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olmayacaklardır ve öğrencilerine okul bahçesine kapısına kadar eşlik edebileceklerdir.

 

         Sınava büyük bir azim ve gayretle hazırlanan sevgili öğrencilerimiz; elinizden gelenin en iyisini yapabilmek için çok çalıştınız. Şimdi ise kendinize güvenmek ve emeklerinizin karşılığını alma zamanıdır. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, yenilikçiliğe dayalı araştıran, sorgulayan; milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmanızdır.

 

         Bu duygu ve düşüncelerle, öğrencilerimizin yetişmesinde emek veren çok değerli idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, LGS'ye girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sınavda görev yapacak tüm yönetici, öğretmen ve görevlilere kolaylıklar diliyorum.

 

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku