GÜNDEM:
MHP Bayrak dağıttı!

31 Ağustos 2015 Pazartesi 11:40

 MHP Gebze İlçe Teşkilatı 30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle bir dizi etkinlikler gerçekleştirdi. Etkinlikler kapsamında ilk olarak Gebze'deki Eskiçarşı esnafına Türk bayrağı dağıtıldı. Bayrak dağıtımına MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı Fatih Pala, Gebze Ülkü Ocakları Başkanı Ozan Özocak, Ocak Başkanvekili Gökhan Üredi ve çok sayıda partili katıldı.
ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT
Bayrak dağıtımı öncesi MHP Gebze ilçe teşkilatında milletvekili, il başkanı ve ilçe gündeme ilişkin açıklamalarda bulundular. Ülke olarak zor bir süreçten geçildiğini ifade eden Taşdemir, "Gebze ilçe başkanlığı olarak çarşı esnafının bayramını kutlayacağız. Milli bayramların kutlanmaktan itina edildiği için Türk bayrağı asma ve hatırlatma anlamında Türk bayrağı dağıtacağız. Ayrıca Kent Meydanı'nda partimizin koalisyon görüşmelerinde partimizin ne şartları olduğunu açıklayan broşürlerimiz var. Son olarak da tüm şehitlerimiz için mevlit okutacağız" dedi.
 AK PARTİ HÜSRANA UĞRAYACAK
MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise yaptığı konuşmada, "MHP olarak seçime en hazır partiyiz. Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum. Hassas bir dönemden geçiyoruz. 1 Kasım önemli bir tarih oldu. Kasım'da geldiler kasımda gidecekler diyeceğiz. Türk siyasetinde saray entrikaları yapanların bittiğini göreceğiz. AKP bitmiştir son kozunu oynuyor. AKP son oyununu oynuyor ondan dolayı MHP üzerinde oyunlar oynuyor. AKP 1 Kasım'da hüsrana uğrayacaktır" ifadelerini kullandı. 
BAKAN IŞIK’A SERT ELEŞTİRİ
Toplantıda son olarak ise MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı bir konuşma yaptı. Vekil Sancaklı, "AKP tüm milli bayramları engellemek için elinden geleni yapıyor. 30 Ağustos Zafer Kutlamaları eğlenceli olmayacaktır. Ama bunun çeşitli yolları olmalıydı. Ne yaparlarsa yapsınlar Türk milletini durduramayacaklar.7 Haziran'da halk koalisyon kurun denildi. Ancak sarayın talimatı ile bu süreç böyle bitti. CHP'ye azınlık hükümetine destek verildi dendi. Bize de geldiler. MHP'nin şartları var denildi. O şartlar MHP'nin değil ülkenin ayakta kalma şartlarıydı. Seçim olmaması için elimizden geleni yaptık. CHP ile kurun denildi. Bu ülke seçime gidiyorsa AKP yüzündendir. Burada bir bakanımız var Fikri Işık, utanmadan geçen gün HDP'nin hükümette olması MHP'nin yüzündendir diyor. Sayın bakan aklını başına topla. " diye konuştu. 





banner982
Anahtar Kelimeler
MHP Bayrak Dağıttı!
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku