GÜNDEM:
Milli İrade Darbe'nin karşısında!

29 Temmuz 2016 Cuma 10:52

Yürüyüşe, Hizmet-İş sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, Çelik-İş Gebze Şube Başkanı Şerafettin Koç, Eğitim Bir sen Şube Başkanı Şahin Yaşlak, Öz Gıda-İş Şube Başkanı Mustafa Şahin, Bem Bir Sen ilçe temsilcisi Gökay Bahçekapılı, sendikalara bağlı üyeler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

SLOGANLAR ATILDI

Gebze’de yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Milli İrade yürüyüşü Gebze postane önünden saat:19’30 civarında başlayarak Kent Meydanında toplanıldı. Sloganlar eşliğinde devam eden yürüyüş boyunca tekbir getiren katılımcılar. “Darbeye karşı omuz omuza”. “Darbeye Hayır Cuntaya hayır”  “Cuntacının Tankı Susturamaz Halkı” “İşbirlikçi Hainler Hesap Verecek” “Allah’tan başka galip yoktur” şeklinde sloganlar attı.

GELENEKSEL HALE GETİRİYORLAR

Yapılan konuşmalarda; Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy; “Ülkemizde gerçekleşen 1960, 1971, 1980, 28 Şubat, 15 Temmuz darbe girişimleri ve muhtıralar kronik bir soruna işaret etmektedir. Kötü olandan daha beteri, onun gelenekleşmesidir. Bu durumu Ülkemiz, devletimiz, hükümetlerimiz ve insanımız hak etmemektedir. Siyasal istikrarın sağlanması ve bu sistem sorununun köklü bir biçimde son bulması yolunda her türlü girişim ve çalışmayı gerçekleştirmeyi bir borç biliyoruz.

MİLLİ İRADE DARBE’NİN KARŞISINDA

Bizler, Milli İrade Platformu olarak insan haysiyet, onur ve şerefine; Milletin kaderine ve iradesine yönelmiş her darbe, terör ve kalkışmayı tanımadığımızı, lanetlediğimizi ilan eder ve sürecin her anlamda takipçisi olacağımızı, Başkomutanımız aksini söyleyene kadar meydanlarda, demokrasi nöbetinde kalacağımızı beyan ederiz. Halkın iradesine karşı gelerek darbe girişiminde bulunanlar kaybetmiş, Milli İrade kazanmıştır. Şehitlerimize (Allah cc)’dan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletin kaderini Milletin kararı belirler.”dedi.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

Bi Dünya Eğlence ile yaşanan 23 Nisan sevinci
Büyükşehir’in minik dostları için hazırladığı etkinliklerin ilk gününde birbirinden renkli etkinlikler...

Haberi Oku