banner1024
GÜNDEM:
Miting gibi Açılış

18 Şubat 2019 Pazartesi 08:26

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır tarafından Ulus Mahallesi'nde bulunan Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı gerçekleştirildi. Beylikbağı bölgesindeki vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa STK temsilcileri, muhtarlar, muhtar adayları katılım sağladı. Miting havasında gerçekleşen açılış öncesi Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Beylikbağıspor Tayfa Grubu tarafından meşale ve sloganlarla karşılandı. 

Yoğun katılımın sağlandığı programda konuşan Serap Çakır, "Adaylık başvurumun hemen ardından başladığım çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hizmet için bu yola çıktım. Beylikbağı bölgesi olarak sizlerin hizmet alamadığınızı biliyorum. Allah'ın izni ile benim dönemimde 31 Mart'tan sonra gerek hizmeti ve ilgiyi göreceksiniz. Tüm sorunlar bizim dönemimizde çözülecek" dedi. 

HİZMETTEN YANA ŞÜPHENİZ OLMASIN

Şeffaf, üretken ve eşit bir yönetim anlayışı ile Gebze'yi yöneteceğini dile getiren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, "Hizmetten yana şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı. Açılış öncesi karşılama nedeniyle teşekkür eden Çakır, "Böyle bir karşılama için hepinize teşekkür ediyorum. Çok duygulandım, gururlandım. Görüyorum ki ben zaten kazanmışım. Gönüllü ordumuzla çalışmalarımızı sürdürerek 31 Mart gecesi zaferimizi ilan edeceğiz" şeklinde konuştu. 

TAPU SORUNU İÇİN TOPLANTI YAPILACAK

Serap Çakır'ın ardından söz alan Gebzespor'un efsane başkanı ve eşi İlker Çakır ise açılışta tapu sorununa ilişkin açıklamalarda bulundu. Çakır, "Hürriyet ve Yavuzselim Mahallerinde yaşanan tapu sorunu için önümüzdeki günlerde sizlerle bir araya geleceğiz. Geniş bir toplantı ile detaylarıyla sizlere aktaracağız" dedi. 
banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku