banner1001
GÜNDEM:
Muallimköy'de Çetinkaya Sevgisi

21 Aralık 2018 Cuma 07:38

Seçim çalışmalarına Muallim köyünde devam eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, çat kapı ev ziyaretleri gerçekleştirdi.  Kapısını çalan Çetinkaya'yı karşısında gören Nazmiye Marabaoğlu gören "İşte Gebze’nin özlemle beklediği başkan." diyerek sevincini dile getirdi.


“Maskeler Arkasına Saklanmıyoruz, Olduğumuz Gibi Olmaya Çalışıyoruz"

Medya aracılığı ile Burcu Başkanı yakından takip ettiğini dile getiren Marabaoğlu, “Bir insan ancak bu kadar içten olabilir bunu görüyoruz. Gazetelerde, fotoğraflarda nasıl görüyorsak gerçeği de aynı sevecenlikte çok samimi bir Başkan adayımız var. Onun kazanması için bizler de ellimizden geleni yapacağız” dedi.

Kendisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Çetinkaya, “Halkın içinden geliyoruz. Onların sofralarında bulunuyoruz. Herkesle eşitiz. Beni tanıyanlar bilirler normal hayatta nasılsam şimdi de aynı şekilde ben olmaya gayret ediyorum. Siyasetin maskeler arkasında halktan kopuk yapıldığı dönemler artık tarih oldu. Biz halkla iç içe halkın arasında ve sofrasındayız. Onların gönlünde yer bulabilirsek bizim için en büyük kazanç bu olacaktır ki burada yaşadığımız manzara insanımızın gönlünde yer edinmişiz. İnşallah 31 Mart akşamı da Gebze’yi hep beraber inşa edecek kadroları belediyeye gönderecekler” sözlerini dile getirdi.
banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Sanayi Tüpü Faciasında Fabrikanın Yönetim...
Gebze ilçesinde ham beton üretimi yapılan Kar Group'ta sanayi tüpünün patlaması sonucu hayatını kaybeden...

Haberi Oku