banner1001
GÜNDEM:
Nail Çiler 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

19 Eylül 2018 Çarşamba 15:00

 İstiklalimizi ve bağımsızlığımızı canları pahasına koruyan, ülkemizin her köşesinde huzurumuzu sağlamak için “Şehitlik” ve “Gazilik” mertebesine ulaşan kahramanlarımızı 19 Eylül Gaziler Günü’ nde minnet ve saygıyla anıyorum.

          Barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşadığımız vatanımız, bizlere şehitlerimizin, gazilerimizin ve isimsiz daha nice kahramanlarımızın emanetidir ve bugün geleceğe güvenle bakabilmemiz, onların bu büyük fedakârlıkları ve canlarından öte tuttukları “Vatan sevgileri” sayesindedir.

Bizler de; vatanımıza layıkıyla sahip çıkarak, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için gayret etmeli; bizim için hayatlarını feda eden şehitlerimizin hatıralarına sahip çıkarak, ailelerine göstermemiz gereken saygıyı hiç unutmamalı; o güzel milli duygularımızı yeni nesillere aktarmaya çalışmanın görevimiz olduğunu her zaman hatırlamalı ve hatırlatmalıyız.

Bu duygularla; Başkomutan Mustafa Kemal ATATÜRK’e, SAKARYA ZAFERİ'nin ardından Mareşallik rütbesi ile gazilik unvanının verildiği 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla, şehitlerimizin aziz hatıralarına en derin saygılarımı sunar, hayatta olan gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Milyonluk liman kazasının ardından kıyıya...
Evyapport liman işletmesinde konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vince çarparak devirmesinin ardından...

Haberi Oku