banner1006
GÜNDEM:
Öğrenciler Doğa Gezisinde Buluştu

18 Mayıs 2017 Perşembe 16:30

  Proje kapsamında her ay farklı illerde tarihi, kültürel ve bilimsel gezi programı düzenleyen öğrenciler tarihi dokusu ve doğa güzellikleriyle dikkat çeken Düzce’ye konuk oldular. Öğretmenleri nezaretinde Düzce Efteni gölünde kahvaltıyla güne başlayan öğrenciler, birçok kuş çeşidine ev sahipliği yapan ve tabiatın tüm güzelliklerinin görülebildiği göl çevresinde hatıra fotoğrafları çekilerek unutamayacakları deneyimler edindiler. Doğa rehberi eşliğinde 8 kilometrelik yürüyüş parkurunu tamamlayan Hedef Gelecek projesinin lider öğrencileri Güzeldere şelalesinde doğa ile iç içe bir gün geçirdiler. Etkinlikte, öğrenciler belirlenen yürüyüş alanlarında bilimsel keşif turu yaparak keyifli ve eğlenceli bir doğa gezisi yaptılar.
Gençlere Yapılan Yatırım Geleceğe Yapılan Yatırımdır
Gençlere yatırımı, geleceğin inşası olarak gören Çayırova Belediyesi. Tarihine, köklerine vakıf, ahlak ve maneviyatı sağlam, güçlü nesiller yetiştirmeyi hedefliyor, Sanata ve spora hayatında yer veren aynı zamanda dünyada neler olup bittiğiyle ilgili fikirleri olan vatan millet bilincine sahip gençlerle geleceğe yatırım yapıyor. Türkiye’nin alanında en yetkin hocalarına akademik kadrosunda yer veren İstanbul Medeniyet Üniversitesiyle işbirliği içerisinde, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de katkılarıyla bir gençlik projesini uygulayan belediye,  okullarında farklı özellikleriyle arkadaşlarının arasından sıyrılmış, yaklaşık 25 lise ikinci sınıf öğrencisinin kişisel gelişim, liderlik eğitimleri, spor, yabancı dil, sosyal sorumluluk projeleri, sanat ve kültürel geziler, kamplar, üniversite ve saha çalışmaları, atölye çalışmaları ve benzeri programları içeren uzun vade de ”Hedef Gelecek” projesini gençlere sunuyor.
Başkan Demirci: Geleceğimizi Emanet Edebileceğimiz Gençler Yetiştiriyoruz

Programla ilgili bir değerlendirme yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci: “İçeriği çok güçlü, uzun analiz ve hazırlık sürecinin ürünü olan projeyle katkı sunduğumuz gençlerimizin en seçkin makamlarda, mevkilerde vatana millete faydalı, parmakla gösterilen bireyler olması en büyük arzumuzdur. Geleceğin belediye başkanları, profesörleri, iş adamları olmasını tabi ki isteriz. Ama tüm bunlar güzel ahlakla, maneviyatla taçlandığında bir anlam ifade eder. Bizimde muradımız bunu gerçekleştirmektedir” şeklinde düşüncelerini aktardı.

banner982
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

Erdoğan’dan Kocaeli’ye Büyük Önem:
Son miting için geliyor

Haberi Oku