banner1001
GÜNDEM:
Öğrencilerinden örnek davranış

19 Ocak 2019 Cumartesi 12:38

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Eğitim Merkezi öğrencilerinin hat levha ve ebru eserleri, Yemen’e yardım için düzenlenen Beylerbeyi Olgunlaşma Müzayedesi’nde satışa sunuldu. Sabancı Olgunlaşma Enstitüsü’nde gerçekleştirilen müzayede de satılan eserlerin tüm geliri, Yemen’e gönderildi.

ESER BAĞIŞLADILAR

Kendi yaptıkları ve bağışladıkları eserlerle Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Geleneksel Türk Süsleme Sanatları Eğitim Merkezi öğrencileri, Yemen için düzenlenen yardım kampanyasına katkı sundu. Örnek bir davranış sergileyerek emek ve özveriyle ortaya koydukları sanat eserlerini Yemen için bağışlayan öğrenciler, insanlığın kanayan bir yarası olan Yemen’deki kardeşleri için yardım yaparak yaşananlara duyarsız kalmadı.

YEMEN’E YARDIM

Beylerbeyi Olgunlaşma Müzayedesi’ne gerek kendi eserleri gerekse Mahmut Şahin’in koleksiyonundan eserleri bağışlayan Merve Kara Kızılkaya, Merve Aytan, Reyhan Kurt, Ayşe Aslan ve Ebru bölümünden Neval Ölmez, Özlem Ergün, Meral Oruç, Yasemin Coşkun, Havva Altunbaş, Fatma Altunbaş, eserlerinden elde edilecek geliri Yemen’e bağışladı.


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KEDFE iftarında kent protokolü buluştu
KEDFE tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘1001 Hatim Dua ve İftar Programı’ kent protokolünü bir...

Haberi Oku