banner1001
GÜNDEM:
Okullar spor salonları ile donatılıyor

23 Mart 2018 Cuma 14:27

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime gerek bilimsel, gerek teknolojik gerekse sportif anlamda katkı sunmaya devam ediyor. Çocukların eğitim-öğrenim hayatlarında her türlü imkândan faydalanması için eğitime destek veren Büyükşehir Belediyesi mekânsal olarak da okullara modern imkanlar sunuyor. Bu kapsamda okullara spor salonu kazandırılarak çocukların eğitim ve sporu bir arada gerçekleştirmeleri sağlanıyor. Bu mekanlarda öğrenciler sportif yeteneklerini ortaya koyma fırsatı buluyorlar.  

 

TEMEL ÇALIŞMALARI

Büyükşehir Belediyesi bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için yapıyor. Öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayacak olan tam donanımlı spor salonu çeşitli spor dallarında da antrenman yapma imkanı verecek. Çalışmaları süren spor salonunun temel kirişlerinin donatılarına devam ediliyor. Projenin ankraj plakalarının montajı yapılıyor.

 

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI

Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon bulunacak.

 BİN 600 METREKARE

Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar, tuvaletler ve büfe için ayrılmış kısımlar yer alacak. Salonun yapımında 28 ton demir 366 metreküp alüminyum kompozit panel, 1840 metrekare kenetli çatı ve cephe kaplaması, 115 ton yapı çeliği, yaklaşık 450 metreküp hazır beton kullanılacak. Salonda 633 metrekare FİBA onaylı PVC zemin kaplaması uygulanacak.

 


banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

banner934

KEDFE iftarında kent protokolü buluştu
KEDFE tarafından geleneksel olarak düzenlenen ‘1001 Hatim Dua ve İftar Programı’ kent protokolünü bir...

Haberi Oku