banner1024
GÜNDEM:
Otobüslerden Mesaj Var

09 Şubat 2019 Cumartesi 08:54

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Park A.Ş garajında gerçekleşen programa Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz, Ulaşım Park Genel Müdür Vekili Dr. Zafer Aydın, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Karataş, Asayiş Şube Müdür Ömer Kodal, Otobüs İşletme Müdürü Şaban Bayram, Terminal Müdürü Murat Umut, Toplum Destekli Polis Şube Müdürlüğü personeli katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Kaan Yıkılmaz; “Bugün önemli bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer alıyoruz. “Mesajınız Var” adını verdiğimiz proje ile Kocaeli’nin en uzak noktalarına giden 6 otobüsümüzün arkasını giydirdik. Burada günümüzde en çok rastlanan olaylara karşı sosyal içerikli bilgilendirme mesajımız var. Projede önemli desteği olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Ulaşım Park’ın yöneticilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ulaşım Park Genel Müdür Vekili Dr. Zafer Aydın ise “Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ile böyle bir sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer aldığımız için mutluyuz. Şuan için 6 aracımız giydirildi. İlerleyen dönemlerde sayıları artacak. Bunun yanında aynı mesajlar otobüs içerisinde de yer alıyor. Amacımız yolculuk sırasında vatandaşlarımızı dolandırıcılık başta olmak üzere birçok asayiş konusunda bilgilendirmektir” dedi. Konuşmaların ardından araçlar ilk seferlerine çıktı.

banner982
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku