banner1024
GÜNDEM:
PodiFoot hizmete girdi

07 Ocak 2016 Perşembe 15:40

 Açılış törenine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gümüşay Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Gebze Kent Konseyi eski başkanı Gültekin Şenel ve çok sayıda davetli katıldı. 

KURDELE KESİLDİ
Açılış öncesinde kısa bir selamlama konuşması yapan Ayak Sağlığı Uzmanı Podolog Mert Ekinci, merkezinin açılışını yaptıklarından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ise böyle bir merkezi Gebze’ye kazandırdıklarını için işyeri sahiplere teşekkür ederek, merkezinin merkezi hayırlı olması temennisinde bulundu. Yapılan konuşmalar sonrasında PodiFoot Medikal Ayak Bakım Merkezi ve Beslenme Danışmanlığı’nın açılış kurdelesini protokol ve işyeri sahipleri birlikte kesti. Kurdele kesimi sonrasında protokol ve davetliler merkezi gezerek yetkilerden bilgi aldı. 
BİRÇOK KONUDA ETKİLİ TEDAVİ
Öte yandan PodiFoot Medikal Ayak Bakım Merkezi ve Beslenme Danışmanlığı Gebze Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi No: 30 Kat: 3 hizmet veriyor. Merkezde Medikal el ve ayak bakımı, batık tırnak tel tedavisi, çatlak topuk tedavisi, tırnak mantarı tedavisi, kalınlaşmış tırnak tedavisi, deforme tırnak tedavisi, nasır bakımı, ortez uygulamaları, deri deformasyon sertleşme ve kalınlaşma bakımları ve ayrıca  Diyetisyen Şeyma Altun tarafından  beslenme ve diyet konusunda hizmet veriyor.

banner982
Anahtar Kelimeler
PodiFoot Hizmete Girdi
Misafir Avatar
İsminiz
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Beyhan Demir 5 yıl önce

Hiç memnun kalmadım Mayıs ta tırnak batması şikayeti ile gittim gittiğim anda tırnağına tel takılması lazım dendi ve 780 TL alındı ancak Eylül ayında tırnağına tel takmaya gerek yok dendi ve para iadesi yapılacak dendi Aralık ayı bitiyor para iadesi hala olmadı

banner376

banner375

banner377

banner981

MOĞOLİSTANDAN FİNLANDİYAYA BELGESEL TADINDA...
Gazetemizin kurucusu ve Devri Alem tv program yapımcısı İsmail Kahraman'ın bugünkü makalesini sizlere sunuyoruz....

Haberi Oku